Lamborghini обяви, че компанията е поставила началото на доставките на

...
Lamborghini обяви, че компанията е поставила началото на доставките на
Коментари Харесай

Lamborghini стартира доставките на Urus S

Lamborghini разгласи, че компанията е сложила началото на доставките на наследника на истинското и първо по рода си SUV пазарно предложение Urus- Urus S.

Lamborghini Urus S беше показано от марката през октомври предходната година, като премиерата му се състоя към месец след тази на . Автомобилът, цената на който започва от 196 000 евро, против 218 000 евро при Urus Performante, е оборудван с четирилитров, V8 турбоагрегат, който е в положение да генерира оптималната мощ от 666 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 Нм.

Новата версия на първокласния SUV, който образува съвсем половината от цялата реализация на именитата марка, е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.5 секунди и от 0 до 200 км/ч за 12.5 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 305 км/ч.

По отношение на оборудването, от Lamborghini разясняват, че Urus S идва с адаптивно въздушно окачване с опция за избор сред 4 съществени режима на работа- STRADA, SPORT, CORSA и EGO, както и три за придвижване отвън пътя- TERRA, NEVE (сняг) и SABBIA (пясък), нови предна и задна ризница, опция за поръчка на спомагателен карбонов пакет за екстериора, нови 21- и 22-цолови алуминеви джанти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР