ЛАКОМБ, Луизиана (WGNO) — Коронерът от енорията St. Tammany д-р

...
ЛАКОМБ, Луизиана (WGNO) — Коронерът от енорията St. Tammany д-р
Коментари Харесай

Коронерът от енорията St. Tammany предупреждава за ново лекарство „100 пъти по-мощно от фентанил“

ЛАКОМБ, Луизиана (WGNO) — Коронерът от енорията St. Tammany доктор Чарлз Престън бие паника за остаряло лекарство с нова развлекателна приложимост.

Нитазените са създадени за първи път през 50-те години на предишния век като болкоуспокояващо, само че лекарството в никакъв случай не е утвърдено. През последните две години беше обвързвано със свръхдози в енориите Сейнт Бернар, Сейнт Тамани и Възнесение.

Престън сподели, че повода нитазените да се покачат в Луизиана и други елементи на страната е откриването на основните съставни елементи да се направи лекарството е толкоз елементарно, колкото едно пътешестване до магазина.

Според Престън всяко прекъсване на опиати повдига вежди, тъй като, тъкмо като фентанил, всичко може да бъде примесено с нитазени.

Арестите на опиати в региона на Слайдел доведоха до шест ареста

„ Точно както видяхме с отровите фентанил да бъдат пресовани в хапчета, които наподобяват на фармацевтични хапчета, същото се случва и с нитазените, ” сподели Престън.

Престън сподели още, че защото лекарството е два до 100 пъти по-мощно от фентанила и до 1000 пъти по-мощно от морфина, може да са нужни четири дози Наркан, с цел да съживи някого.

„ Всъщност не знаем какво е химическото държание, до момента в който се метаболизира в тялото “, сподели Престън. „ И по този начин, полуживотът може да бъде от няколко часа до доста дни. Просто нямаме клиничния опит, с цел да знаем. “

Престън сподели, че тестовите ленти за фентанил няма да открият съществуването на нитазени. Това е по този начин, тъй като лесният достъп направи лекарството елементарно за манипулиране. Към днешна дата има 60 разновидността на нитазени. Престън обаче сподели, че Deterra може да дезактивира лекарство благодарение на вода.

Бъдете в течение с последните вести, времето и спорта, като изтеглите приложението WGNO от магазина Apple или Google Play и се абонирате за WGNO бюлетин.

Последни изявления

Заповедта за възбрана на Тръмп по делото за машинация в Ню Йорк е краткотрайно анулирана от апелативния съд

Пандите могат да се върнат в Съединени американски щати, съгласно китайския президент

Нападателят на Пол Пелоси приет за отговорен в обвинявания в похищение, нахлуване

Респ. Нападателят на Анджи Крейг наказан на повече от 2 години затвор

Офисът на основния контрольор завършва следствието на някогашния изпълнителен шеф на OPCD Тайрел Морис

За последните вести, времето, спорт и стрийминг видео, отидете до WGNO.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР