Лъжата е верен спътник на хората всеки ден. Някои лъжат,

...
Лъжата е верен спътник на хората всеки ден. Някои лъжат,
Коментари Харесай

Кои са най-големите лъжци в зодиака

Лъжата е правилен сателит на хората всеки ден. Някои лъжат, с цел да предпазят възприятията на околните си, други – с цел да предпазят себе си, а някои тъй като имат задни мисли.

Причините да лъжем са доста. Голямо значение за метода, по който прикриваме истината, има и зодиакалният ни знак.

Някои са патологични лъжци, отбелязва " Флагман ". Те не могат да живеят и ден без да излъжат, тъй като не е в природата им да са откровени. Това, несъмнено, не постоянно ги прави неприятни хора. Вижте кои са почтени и кои не чак толкоз:
свързани новини2599на 18.01.2021
Овен

За Овните честността е златно предписание. Те не понасят да бъдат лъгани и по тази причина подхождат по същия метод и към другите. Ако се наложи да скрият истината по-скоро биха премълчали, в сравнение с да се омотават в неистини. Онова, което виждате в лицето на Овена, е това, което и той мисли. Преструвките не са му по усета.

Телец

Телците нямат навика да лъжат. Това не е в природата им. Те са надеждни, търпеливи, почтени, практични. Обикновено нямат задни мисли.

Близнаци

Близнаците не обичат да навлизат в рутина и ненавиждат да са сами. Да са в компанията на хора ги блазни и им харесва. Готови са на всичко, с цел да ги харесват близките – майтапят се, притеглят вниманието, постоянно намират метод да кажат нещо занимателно. Но нормално това ги кара да живеят в илюзия, че имат доста другари. Те самите не всеки път са почтени. В един миг човек си мисли, че ги е опознал, само че в идващия те демонстрират другата си страна.

Рак

Раците са постоянно подозрителни, мнителни, ревностни. Те не са сигурни даже в себе си, камо ли в другите хора. Затова избират да не са до дъно откровени в връзките си, даже с най-близките, с цел да се самосъхранят. Винаги търсят утвърждението на другите, само че самите те не са склонни да споделят истината.

Лъв

Лъвовете са буйни и съсредоточени към индивида, с който са във връзка, както и с приятелите си. Лъжите не са техен приоритет, даже от време на време да наподобяват повърхностни. Те просто са по-отвеяни, а не нечестни. Винаги търсят непорочност и изясненост в връзките. Затова и самите те подхождат откровено.

Дева

По природа Девите са почтен зодиакален знак, само че имат една особена линия – постоянно търсят най-хубавото за себе си, което ги кара да работят непочтено в избрани обстановки. Тогава могат да извърнат тъмната си страна и да употребяват целия си разполагаем боеприпас от прикрити подходи. Внимавайте с тях в такива моменти.

Везни

Везните постоянно живеят в предишното и в случай че нещо там ги е наранило, не не помнят. Те се опасяват, че ще им се случи и в бъдещето, поради което избират да не са до дъно откровени с хората. Някои обстановки им наподобяват по-опасни за тях самите, даже това да не е по този начин. В тези случаи нищо не е в положение да ви помогне да изкопчите истината от Везните или да ги накарате да споделят.

Скорпион

Скорпионите по природа са потайни и прикрити. Те постоянно имат скришен проект в главата си, макар че не наподобяват като хора с две лица. Няма метод да ги накарате да се разкрият, в случай че те не желаят. Представителите на тази зодия слагат прочувствени граници сред тях и другите хора. Това ги кара да не са откровени до дъно в връзките си.

Стрелец

Стрелецът не може да се преструва, когато обича някого или държи на другар. В тези случаи те са откровени до болежка, даже в случай че би трябвало да ви кажат нещо нелицеприятно. Ако обаче не ви считат за непосредствен човек, не очаквайте откровеност от тях.

Козирог

Козирозите избират да третират хората по този начин, както те самите желаят да бъдат третирани. В този ред на мисли, в случай че Козирогът ви счита за човек, на който може да разчита, той ще бъде тотално откровен с вас и няма да ви лъже. Ако обаче не оправдаете доверието му, той се затваря и нищо не е в положение да го накара да се отвори още веднъж, с изключение на честността ви.

Водолей

Водолеите са погълнати от личната си персона. Те имат две лица и когато поддържате връзка с тях в никакъв случай не знаете кое лице виждате. Водолеите са захласнати от себе си и от личното си омагьосване, което в техните очи има космополитен размери. Рядко са почтени, само че в доста случаи въобще не го осъзнават, тъй като имат склонността да се самоубеждават, че са прави и откровени в връзките си.

Риби

Няма по-потаен зодиакален знак от Рибите. Те не обичат да разкриват възприятията си пред хората, изключително пред недотам околните. Рибите не лъжат целеустремено. Те по-скоро крият всичко от всички. Имат собствен личен вътрешен свят, който кара близките от време на време да ги мислят за двулични. Всъщност тяхната интровертност ги прави да наподобяват по този начин.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР