Лъжат ви! Всички.Честно казано най не разбирам симпатизантите на БСП?

...
Лъжат ви! Всички.Честно казано най не разбирам симпатизантите на БСП?
Коментари Харесай

ЛЪЖАТ ВИ! ВСИЧКИ. ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЯ НА НАЦ.БАТАЛЬОНИТЕ В УКРАЙНА!

Лъжат ви! Всички.

Честно казано най не разбирам симпатизантите на Българска социалистическа партия? Вие, господа, в действителност ли вярвате на Корнелия, че България не доставяла и в никакъв случай няма да доставя оръжие на нацбатальоните? Какво ви споделя вашата сякаш алена Корнелия, която директно дава отговор за военно-промишления комплекс?

Корнелия: „БСП има поредна политика и е срещу доставянето на българско оръжие за Украйна.“

Кое от това изречение е истина съгласно вас? Да вземем първата част, че Българска социалистическа партия води „последователна политика“. Ами не е последавателна, нито е политика. Корнелия единствено ви лъже поредно, само че не тъй като прави политика, а тъй като лобито което стои зад тила й желае тя да има основна държавна позиция в избрани браншове и те да са главните играчи в тях!!! Това нейно олигархично лоби не е от през вчерашния ден!

Второто изказване в горното изречение е, че Българска социалистическа партия е срещу доставянетето на българско оръжие в този спор. И това е неистина, тъй като под управлението на самата Корнелия, военно-промишления комплекс също доставя оръжие на нацитата, както го доставяше и Борисов. Нищо не е спирало, няма и да спре, докото вие се хващате на гола кука! Тук Нинова употребява техниката на „изречената полуистина“, която е техника от универсалната неистина. Да, тя не изнася за Украйна, само че изнася за Полша и през няколко други уредени канала, изцяло съзнавайки, че това оръжие отива за убийството на хиляди съветски бойци. Прави го изцяло умишлено и целеустремено.

Ще ви кажа и друго. Българската страна по закон има директна отговорност за реализиране на конкрол върху крайния адресат на оръжието!

Нима този „контрол“ не знае кой е крайния адресат? И не знае, че труповете на съветските бойци са с помощта на това оръжия от България, обещано в ръцете на терористи-нацисти? И това през днешния ден го прави Българска социалистическа партия и нейната лидерка Корнелия, която размени лобито на Борисов в този „бизнес“ със соето лоби от червени олигарси. Как се чувствате вие, техните гласоподаватели, когато в този момент знаете, че вашата Корнелия и вашето Българска социалистическа партия е същата машина за гибел на съветски военнослужащи, каквато машина за гибел беше и Борисов?

Ще кажете, че това е бизнес. Не, убийството на руснаци не е бизнес, а срам за българската страна и нация. Аз не ви приказвам, че те се убиват единствено с Калашников и РПГ-та. Това се дребни играчки. Корнелия доставя системи за залпов огън, които бяха най-търсените в Ислямска страна и в света. С тях терористите съумяха да преобърнат няколко пъти военните дейности и с тях и няколко други неща нацитата в Украйна желаят да извърнат хода на военните дейности. И вие сте съучастници! Съучастници в геноцид, както го дефинира съветското командване. За следствията от съдействие с нацисти, вие се досещате.

Тази кървава баня уредена с български оръжия ще бъде отмъстена и в това не се съмнявайте. Когато пристигна безшумно денят и часа не пищете и не се надявайте на благосклонност, тъй като всички вие бяхте слепи и глухи когато умираха съветските бойци. Правехте се, че не разбирате какво се случва и за какво, по този начин ви е комфортно. Но рано или късно тяхната кръв ще пристигна и върху нашите лица, няма амнистия в тези неща. И тогава Корнелия, Кирчо, Бойко, Слави и впрочем няма да бъдат тук тъй като тяхната работа и живот са от дълго време уредени надалеч отсам, само че вие ще платите. Те имат милиони и милиарди зад тила си, вие нямате нищо.

И да, войната е към своя край в Украйна и съветската войска към този момент победи Съединени американски щати и страните от НАТО на разкритото бойното поле.

Не слушайте и не гледайте украинските фейкове, това са американски бълвочи. Не слушайте и нашите медии, тъй като и те са американски вкиснати фасул чорби. Оръжията, които доставя Съединени американски щати на Украйна са софтуерни нелепости, които не могат да извърнат нищо, само че са калкулирани на тройни цени. Всеки си гледа своята игра и в Европейски Съюз е същото. Но отмъщението ще бъде поименно, неотменимо и изцяло ненадейно.

Лъжат ви в очите! Всички минали и днешни ви лъжат, а спасението от тях дебне отвред.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР