Лъжат и крадат бързо, защото инак няма за кога.Това коментира

...
Лъжат и крадат бързо, защото инак няма за кога.Това коментира
Коментари Харесай

Борисов за управляващите: Лъжат и крадат бързо, защото инак няма за кога

Лъжат и крадат бързо, тъй като инак няма за по кое време.

Това разяснява по адрес на държавното управление Бойко Борисов, който е на посещаване в Ловеч.

Кирил Петков съобщи, че цената на природния газ ще бъде по-евтина от тази, която в този момент купуваме. Само по-късно неговият КЕВР излезе със известие, че газът нараства с 14%. Нека народът да види кой лъже. Когато обстоятелствата приказват, и смяната мълчи, разяснява Борисов.

Той напомни, че азерският природен газ е потекъл към България по време на неговото ръководство и акцентира, че в Баку знаят на кого могат да разчитат.

„ Те знаят, че лъжат и крадат. Знаят, че би трябвало да крадат бързо, тъй като няма за по кое време “, сподели водачът на ГЕРБ и означи, че преди дни БЕХ са подписали меморандум за 2 милиарда за създаване на геотермални централи, затова няма да има пари за саниране.

Той упрекна държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев, че сега се теглят големи заеми, съобщи Нова тв.

„ Управляващите сега теглят големи заеми за по 3 години, които всички ние ще връщаме. Следващото държавно управление, когато пристигна, ще би трябвало от първия ден да им връща борчовете. Ние стартирахме предходния мандат с 6 милиарда под водата, само че ние сме яки и ги оправихме за една година… Ако останат на власт до 2025 година, ще ни оставят 50 милиарда борчове “, предизвести Борисов и добави: „ На Борисов и Ананиев даваха на негативна рента, а в този момент над 1,5%. По лихвите ще ги познаете “

Той прикани: „ Никакви предварителни избори, до момента в който последният българин не се разочарова. Лъжата беше страховита и външна, и вътрешна, платена от олигархията. ГЕРБ не дава и една стотинка за митинг “.

Борисов съобщи, че самият бизнес ще смъкна Петков: „ Браншовете ще ги бият с камъни, тъй като няма обезщетения и при тези високи цени “.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че страната ни може да се оправи с енергийната рецесия, тъй като токът се създава в България.

„ Ако през днешния ден сме ние на власт, на следобедното съвещание ще възложа на ПГ на ГЕРБ от на следващия ден да върнем тока на старите равнища. Ще въведем и таван на другите цени. Токът е напълно български, никакви войни сега не са отговорни за това, което се случва “, съобщи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР