LADA обяви, че компанията стартира продажбите на нова версия на

...
LADA обяви, че компанията стартира продажбите на нова версия на
Коментари Харесай

LADA лансира Granta Sport със 118 конски сили

LADA разгласи, че компанията започва продажбите на нова версия на спортната Granta Sport, при която моторът и окачването са били в допълнение модифицирани, с цел да отговорят на стандартите на спортното поделение на марката- LADA Sport.

От LADA споделят, че Granta Sport, която се предлага на съветския пазар във версии седан и лифтбек, е чудесно решение за ежедневна подвижност, само че " във всеки един миг е подготвена да показва своите спортни благоприятни условия ", като за задачата се разчита на особено доработен мотор, който генерира " внушителните " 118 конски сили.

Granta Sport разполага със особено доработена изпускателна система, модифицирано окачване, което понижава отстоянието на купето от пътя с 20 мм, гуми с по-мека примес за по-добро сцепление и други.

Новото спортно пазарно предложение на Lada, което е оценено на 1 249 900 рубли (около 12 200 евро) идва също по този начин с тематичен противоположен интериор, нови седалки с спомагателна странична опора, волан с кожена тапицерия, климатична апаратура, предни седалки и външни огледала с затопляне и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР