Лъчезар Русев, който замества временно Милчо Сирмов като старши треньор

...
Лъчезар Русев, който замества временно Милчо Сирмов като старши треньор
Коментари Харесай

Лъчезар Русев: Учим се да бъдем дисциплинирани и агресивни, на моменти бяхме плашещи

Лъчезар Русев, който замества краткотрайно Милчо Сирмов като старши треньор на Локомотив (Горна Оряховица), остана удовлетворен от безапелационната победа на неговия отбор над Хебър (Пазарджик). Домакините надиграха тотално гостите си от Пазарджик и победиха с 6:1. По този метод Хебър се отдалечи още повече от третата позиция, която дава право на бараж за efbet лига.

“Щастлив съм от резултата. Мисля, че момчетата играха по извънреден метод. Видяхме едно 16-годишно момче по какъв начин игра 55 минути, бъдещето е пред него, както и пред целия тим. Иначе съвършено изиграхме мача и считам, че почитателите ще ни простят неприятния старт на пролетния дял от сезона.”

“Добрата игра става с безрезервност, с страсти. Момчетата трябваше да се реваншират. Млад тим сме, зимата напуснаха съществени футболисти, взехме нови и беше обикновено да мине време до момента в който се обиграят. Можехме да водим с 3:0 до 12-13-ата минута. Излязохме нападателни и знаехме, че това ще ни даде триумф и по този начин и стана. За да си нападателен, би трябвало да си доста дисциплинирани. Това се учим ние и на тренировки, по тази причина успяхме. На моменти бяхме и плашещи, бих споделил аз.”

“Това е нашият жанр. Винаги излизаме за победа, опитваме се да градим през фланговете, през центъра. Дали ще е против ЦСКА 1948, или против някой различен, не подходиш ли задоволително съществено към срещата, си изгубен. Информацията ми е, че не е доста положително положението на Милчо Сирмов. Победата е за него и го поздравяваме с нея. Най-важното на първо място е да сме здрави” приключи Лъчезар Русев. Втора лига 22 кръг, понеделник 9 март  Локомотив (Горна Оряховица) 6:1краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР