Лаборатория ЛИНА временно променя цената на антигенния тест със зелен

...
Лаборатория ЛИНА временно променя цената на антигенния тест със зелен
Коментари Харесай

Важно за пациентите на „ЛИНА”, които имат нужда от антигенен тест със „зелен сертификат”


Лаборатория „ ЛИНА ” краткотрайно трансформира цената на антигенния тест със „ зелен документ ” от 35 лева на 25 лева В нея са включени пробовземане и консумативи, направа на теста и административно обслужване. Получаването на COVID-19 сертификатa е безплтно и става по два метода - на място, на книжен притежател, или посредством SMS без да е належащо ново посещаване в лабораторията. Валидността на проучването е 48 часа. Проби се вземат на следните адреси във:

Намалената цена важи за всички самонасочили се за времето на деяние на заповедта на министъра на опазването на здравето (№ РД-01-856/19.10.2021 г.), в която се изисква показване на „ зелен документ ” за редица действия на закрито.

Решението на лаборатория „ ЛИНА ” да прави теста на по-ниска цена е в името на здравето на пациентите. То е предизвикано от това, че проучването на процедура става наложително за тези, които желаят да продължат да работят и правят ежедневната си активност, а не са си сложили ваксина или не могат, заради медицински противопоказания или преболедуване, за което нямат документ или валидността му към този момент е изтекла.

За заведения и търговски обекти

Организациите и заведенията, които имат предпочитание да тестват личния състав и клиентите си, могат да се свържат с лабораторията на тел: 088 329 0090 и 0879 822 877.

За лабораторията

„ ЛИНА ” е първата частна лаборатория, утвърдена от Министерството на здравеопазването за доказване на COVID-19 още при започване на пандемията.
--> --> --> -->

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР