La Mari от Chambao - eдин от най-обичаните гласове на

...
La Mari от Chambao - eдин от най-обичаните гласове на
Коментари Харесай

La Mari от Chambao с 3 концерта в България през август

La Mari от Chambao - eдин от най-обичаните гласове на Испания включи Пловдив, София и Варна в огромно международно турне. Концертите стартират това лято от Малага и ще обзет както доста градове в Испания, по този начин и Европа и Латинска Америка като концепцията е да продължат и през 2023-та година.

La Mari печели безрезервната любов на българската аудитория през последните 10 години. Усещането е взаимно, а България се трансформира в една от териториите, на които стъпва сполучливата й кариера отвън Испания. Самата La Mari споделя, че е била доста учудена, когато през 2005-та година получава покана за концерт в София. Оттогава стартира и връзката й с България, изразена през годините в серия от обособени концерти, турнета, издадени компакт дискове, гостувания в медии и все по-голяма любов и обвързаност сред нея и публиката. С това самобитно турне от три концерта, La Mari ще стъпи за първи път на сцената на Античен спектакъл Пловдив, както и за първи път ще направи концерт навън в София, с помощта на екипа на стадион „ Юнак “.

Програмата за концертите й е обещаваща и ще бъде над 2 часа музикална разходка както в репертоара на Chambao, типичен фламенко части, по този начин и с нейни авторски композиции.

Билетите за концертите са на цени от 30 до 50 лева и са в продажба в мрежата на eventim.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР