Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви в ефира на

...
Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви в ефира на
Коментари Харесай

Марешки: На 100% съм бил подслушван

Л идерът на ВОЛЯ Веселин Марешки разгласи в ефира на „ Здравей, България” по своето съмнение, че е бил един от главните подслушвани политици. По думите му това е ставало в предизборната акция след президентските избори през 2016 година

„ В момента, в който видях съвсем половин милион хора, които застанаха зад мен – това стресира много хора.

Аз чувствам по смяната на сигнала в телефона .

На 100% през този интервал съм бил подслушван”, изясни Марешки.

Той уточни, че патриотичните обединения ги сплотяват ползите на България, на българските жители. Останалите били обединявани единствено от далаверата.

„ Фалшивите похвали са присъщи за по-младите момиченца и тези подправени похвали сред компанията на Слави и Тошко Африкански, на мутрите и Маджото. От това, което приказват между тях, не виждаме какво ги свърза, само че си вършат подправени комплименти”, посочи Марешки.

Лидерът на ВОЛЯ беше безапелационен, че

водачите в новата патриотична коалиция си казвали всичко непосредствено .

Дори да имат проблеми между тях, по-късно не се правели на ощипани госпожици. „ По-острите думи са присъщи за свободните хора, които имат глава на раменете. Лидерите, които са имали по остри думи между тях, отстъпват крачка встрани, дори обратно и пускат по-младите, с цел да изпълнят програмите”, изясни Марешки.

По думите му, след петгодишното ръководство на президента Румен Радев и след многогодишни ръководства на десни и други обединения българинът бил доведен до просешка сопа.

„ В центъра на Варна видях по какъв начин един гларус и трима българи се бореха за наличието на боклукчийски контейнер” ,

добави Марешки.

Марешки изясни, че „ Българските патриоти” ще се включи единствено в коалиция, която е на избрани правила и която приема десетте точки, избрани като приоритет.

Целия диалог чуйте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР