Кутията на откровеността в Ергенът се оказа наистина кутията на

...
Кутията на откровеността в Ергенът се оказа наистина кутията на
Коментари Харесай

Валерия от Ергенът: Ще обичам Евгени

" Кутията на откровеността " в " Ергенът " се оказа в действителност кутията на Пандора " за доста от девойките. От отговора на моделката Валерия разбрахме, че тя слага любовта си към животните наедно с любовта към хората. " 50 на 50 е. Ако Евгени ми стане мъж, ще разделям любовта си поравно сред него и моите кучета ", разгласи Валерия. Това самопризнание й навлече жестоките подигравки на нейната съществена съперница за сърцето на пианиста - Елена, която даже съумя да разреве Валерия.

" Много е грубо да ме питате такива неща, кого обичам повече, животните или родителите си... Не си ли задавате въпроса коя е повода да изпитваам такава обич към кучетата? ", хлипаше неудържимо моделката.

За момент нейните сълзи сякаш трогнаха Елена, която процеди през зъби, че въпреки всичко е видяла у своята съперничка №1 някакво сходство на усеща.

" Завижда ми, тъй като съм красива. Иска да наподобява като мен ", изясни неприятното отношение към себе си от страна на Елена моделката.

Очевидно е, че драмите с рев и размазан грим сред двете ще свършат по едно и също време с финалните титри на любовното риалити. За да унизи дефинитивно любителката на животните Елена показа и какъв брой си пада по целувките на Ергена.

" Много ми е прелестно да ме целува освен по устните, а по врата и гърба ", призна основната съперница на Валерия, написа " България през днешния ден ". Това еротично признание нанесе мъчителен удар върху самочувствието освен на моделката, само че и на другите мераклийки за марша на Менделсон. Особено пролича огорчението на Меган. След сантиментална разходка с лодка, тегели по алеята на влюбените край река Азмак и вечеря на свещи Евгени единствено прегърна държавната чиновничка, само че не я удостои с целувка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР