Кутията на MasterChef винаги крие изненади, но тази вечер тя

...
Кутията на MasterChef винаги крие изненади, но тази вечер тя
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Един хоби-готвач отива в Прага

Кутията на MasterChef постоянно крие изненади, само че довечера тя ще бъде малко по-специална. Тя ще даде опция на спечелилия да се наслаждения на пътешестване до Прага, където ще посети музей на бирата и да получи уроци от чешки топ готвач.

 Лео Бианки и провокациите на MasterChef
Лео Бианки и провокациите на MasterChef

Ресторантьорът за възможностите в живота, за разликата сред Лео, който пее, и Лео, който готви, и за работата със сърце и душа

Участниците ще разполагат със стриди, шоколад, аспержи, алено вино, сьомга, кафе, джинджифил, мед, авокадо, бадеми и 60 минути, с цел да подготвят ядене - афродизиак.

 Снимка 346052

Победителят от Кутията ще отиде непосредствено на трети стадий на надпреварата за пътуването до Прага, където ще в профил от конкуренцията петима души. За останалите би трябвало да дефинира самостоятелните задания, като разпредели шест типа street food (улична храна) от разнообразни страни - Германия, Франция, Индия, Мексико, Америка и Италия, сред 12 участници. Те ще могат да избират сред това да създадат тъкмо копие или импровизация на бързата храна. И всичко това в границите на 45 минути.

 Снимка 346051

Журито ще опита пет ястия, а трите най-хубави ще отидат на финала и ще се борят за кулинарното странствуване до Прага.

Във финалния стадий на надпреварата Петър Михалчев ще даде същински урок по приготвянето на класическата британска композиция от риба и чипс с непредвиден прочит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР