Куршум в плик, предназначен за прокурора Ангел Кънев. От Спецпрокуратурата

...
Куршум в плик, предназначен за прокурора Ангел Кънев. От Спецпрокуратурата
Коментари Харесай

Шефът на Апелативната спецпрокуратура: Ангел Кънев е с охрана повече от година

Куршум в плик, предопределен за прокурора Ангел Кънев. От Спецпрокуратурата одобряват опасността изцяло съществено, а самият Кънев е с защита повече от година.

" Съдържанието на плика е директна опасност. Ненормално е в кабинета на заместника на административен началник на Специализираната прокуратура да се намерят такива движимости. В подземния свят е ясно какво значи това. Патронът е диря, чисто нов военен патрон с червен маркер. Обикновено въоръжението на чиновници в Министерство на вътрешните работи е с подобен диаметър. " Това сподели в ефира на предаването " На Фокус " по Нова тв ръководителят на профилираната апелативна прокуратура Ивайло Ангелов.

Той добави, че Ангел Кънев работи по едно от най-сложните каузи в Специализираната прокуратура, следите са доста, източниците на опасност могат да бъдат доста.

" Не мога да ви кажа съответния случай, само че служебната информация, която имаме, е тъкмо такава. Работи по най-тежките каузи, в това число и делата на господин Божков. Не мога нито да потвърдя, нито да отрека за връзка с тези каузи. Още се работи ", добави Ангелов.

Целия диалог гледайте във видеото.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР