Куршум в главата изстреля известен хирург в любимата комедийна актриса

...
Куршум в главата изстреля известен хирург в любимата комедийна актриса
Коментари Харесай

Лекар стреля по топактриса

Куршум в главата изстреля прочут хирург в обичаната комедийна актриса на Сърбия Ивана Панзалович. Прочутият доктор от белградската ВМА Сърджан Цветанович гърми по годеницата си в жилището им в богаташкия квартал "Дедине ", преди да се самоубие, написа в. "България през днешния ден ".


Трагедията става в 4,30 часа през вчерашния ден. Няколко минути преди този момент 30-годишната звезда от сатиричното шоу "Курсаджии " на телевизия "Пинк " се обажда на незабавния телефон и желае помощ. Паникьосаната Ивана оповестява, че мъжът й я гони с нож из жилището и желае да я убие. Патрулката идва бързо пред дома им. Униформените звънят на вратата. Тогава се чува първият изстрел. Секунди по-късно револверът гърми още един път. Ченгетата нахлуват в жилището принудително. Пред тях лежи тежко ранената в главата Ивана, която към момента има признаци на живот. Д-р Цветанович е смъртоносно прострелян в слепоочието. Ивана е превозена във ВМА, където сътрудници на палача й пробват да я спасят. Оперират я, само че животът на хубавицата виси на косъм.

Само преди няколко месеца Ивана и двойно по-възрастният от нея Сърждан се сгодяват. Лекарят се развежда с първата си жена, с цел да почне нов живот с едрогърдата русокоска. Обича я безумно и угажда на всичките й прищевки. Често се карат за дребни неща, а Сърджан е този, който постоянно отстъпва на младата си възлюбена, разясняват негови сътрудници от най-елитното здравно заведение в Сърбия. Никой от околните на Цветанович не допуска, че Ивана може толкоз да го изкара от релси, че да посегне на нейния и на личния си живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР