Курсът на пандемията в Турция се променя. Борбата ще продължи,

...
Курсът на пандемията в Турция се променя. Борбата ще продължи,
Коментари Харесай

Здравният министър на Турция: Борбата срещу COVID-19 ще продължи чрез ускоряване на ваксинирането

" Курсът на пандемията в Турция се трансформира. Борбата ще продължи, до момента в който не реализираме обществен имунитет посредством имунизиране ", съобщи здравният министър Фахреттин Коджа, написа БГНЕС. Според данните на министерството към днешна дата над 58,9% от възрастното население на страната е получило най-малко една доза ваксина.

Страната също удостовери 5299 нови случая на ковид през последните 24 часа и 37 смъртни случая , до момента в който нови 4446 заболели са спечелили борбата с вируса. На фона на общонационалното понижаване на случаите на заразяване и ускорената акция, Турция влезе в нова фаза на нормализиране , премахвайки съвсем всички ограничавания, свързани с вируса.
 Америка към Турция: Ще има наказания, в случай че купувате още съветски оръжия Америка към Турция: Ще има наказания, в случай че купувате още съветски оръжия
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен предизвести Турция и другите американски съдружници да се въздържат отсега нататък от пазаруването на ощ...

С цел да ограничи разпространяването на разновидността на вируса Делта краткотрайно са спрени полетите от Бангладеш, Бразилия, Южна Африка, Индия, Непал и Шри Ланка. Междувременно пасажерите от Обединеното кралство, Иран, Египет и Сингапур би трябвало да покажат негативен резултат от тест за COVID-19, изработен в границите на 72 часа преди идването в Турция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР