Курс Управление и маневриране на големи кораби“, организира Морският квалификационен

...
Курс Управление и маневриране на големи кораби“, организира Морският квалификационен
Коментари Харесай

Организират курс по управление и маневриране на големи кораби

Курс " Управление и маневриране на огромни кораби “, провежда Морският квалификационен център към Техническия университет във Варна. " Simulator training " е ориентиран към основни офицери и офицери на вахта, за ръководство на маневри на огромни кораби с повече от 120 000 DW (дедуейт) и над 250 метра дължина. STCW A-II/1 & 2 предлага потреблението на утвърден симулатор за образование, научи Varna24.bg .

След довеждане докрай на курса участниците в него би трябвало да могат да имат по-добро схващане за държанието на огромен транспортен съд, когато е подложен на разнообразни въздействия на прилив, вятър, хидрографски ограничавания и тези, присъщи на работата на плавателния съд, дейно поддържане на контрола на огромен транспортен съд при маневриране в лимитирани и плитки води, при акостиране и откачване, при осъществяване на завой на 360 градуса, повдигане на водач, при закотвяне и в спешни обстановки, да възнамеряват безвредно прекосяване и маневриране под управлението на водач в плитки води и да имат по-голяма информираност по отношение на значимостта на различен проект, да разпознават разнообразни типове изключителни обстановки и тактика за справяне с изключителни обстановки, да се оправят с компликации при доближаване или акостиране към морски терминали, SBM и други

Кандидатите би трябвало да имат обучение бакалавър или магистър по компетентност " Корабоводене “. Правоспособността им да е вахтен офицер. Морски услуги: Най-малко 1 (една) година на море.

Успешно приключилите курса МКК-ТУ Варна ще получат удостоверение за маневриране на разнообразни типове огромни кораби.

 Това следва да стане неразделна част от свидетелството за дееспособност " Капитан на кораби “. 3000 GT или повече " според наредбите на " Наредба № 6 за компетентността на морските лица в Република България ".

Телефони за информация и записване: Понеделник до Петък от 09:00 до 16:00 часа: (+359) 52 383 264 - Морски Квалификационен Център Технически Университет Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР