Куркума за мъже Куркумата е много популярна на пазара днес.

...
Куркума за мъже Куркумата е много популярна на пазара днес.
Коментари Харесай

Как куркумата влияе на мъжкото здраве

Куркума за мъже

Куркумата е доста известна на пазара през днешния ден. Добавя се към храната и се прави на таблетки. Много откриватели в действителност считат тази фалшификация за една от най -здравословните. Куркумата се предлага за лекуване на стомашни язви, меланхолия и даже рак.

Подправката усъвършенства притока на кръв и има доста мощно противовъзпалително деяние. Редица резултати са свързани с метаболизма на въглехидратите.

Но в чист тип куркумата се всмуква едва в кръвния поток. Най-ефективно е да се употребява в хранителни добавки. Можете да подобрите свойствата на куркумата под формата на фалшификация, в случай че я комбинирате вярно с други храни.

Сварете мляко, прибавете куркума и черен пипер. Можете също да добавите мед. По този метод ще имате златна напитка, която ще ви помогне да предотвратите доста болести. Пиперинът, който е част от черния пипер, задейства куркумина, а млякото оказва помощ на тялото да го усвои по-добре. Основното е, че подправките са с високо качество. Добрата куркума има блестящо оранжев цвят. Ако подправката е бледа, най-вероятно е остаряла.

Ако смятате, че подправката е подправена, пробвайте с опит. Налейте вода в чаша и изсипете куркума в нея. Ако водата стане блестящо оранжева и утайката на дъното стане жълта, подправката е същинска. Но при положение, че куркумата се окаже жълта, а на дъното е бледа или даже с бяла наслойка, не се колебайте. Това е фалшификат!

Джинджифил за мъже

В допълнение към куркумата, розмаринът е доста издирван: усъвършенства действието на дихателната система. Босилек, риган и копър - понижават отоците. Кайенският пипер форсира метаболизма, без да ви кара да се чувствате гладни. А джинджифилът също е доста потребен за здравето на мъжете. Нормализира равнищата на тестостерон.

Шафран за мъже

Друга мъжка фалшификация е шафранът. Той освен ускорява потентността, само че и облекчава синдрома на махмурлука. Но главният минус на подправката е високата цена. Шафранът е доста скъпо наслаждение.

Канела за мъже

Щипка от тази фалшификация усъвършенства метаболизма и предизвиква свалянето на килограми. Но това е единствено в случай че канелата е същинска: тя пораства в Цейлон и не може да бъде евтина.

Некоректни търговци продават Касия вместо канела. Тя има огромна и твърда кора. Истинската канела е доста къдрава, тънка, елементарно може да се начупи и в случай че се опита, има сладостен усет.

Можете също по този начин да ревизирате качеството на смляната канела вкъщи. За да извършите това, просто капнете няколко капки йод в праха. Истинската фалшификация би трябвало да стане синя. Но в случай че стане черна, това е фалшификат. По -добре е да го изхвърлите в кофата за отпадък. Факт е, че касията съдържа кумарин, от който се прави отрова за плъхове. В огромни дози може да аргументи гадене и главоболие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР