Куриозен случай с краден автомобил в Благоевград завърши с щастлив

...
Куриозен случай с краден автомобил в Благоевград завърши с щастлив
Коментари Харесай

Шофьор намери сам откраднатата си кола с любовници вътре в Благоевград

Куриозен случай с краден автомобил в Благоевград приключи с благополучен край за притежателя на возилото, само че не и за хванатите да се возят в колата мъж и момиче, оповестява standartnews.com.

През миналата нощ в регионалния град бил откраднат лек автомобил "Тойота ". Часове по-късно обаче на бул. "Джеймс Баучер " притежателят видял колата си.

Автомобилът бил паркиран върху пешеходна пътека в региона на хотел в центъра и единствено на 150 метра от Първо районно ръководство. Собственикът се обадил да заяви в полицията, че самичък си е намерил откраднатата кола.

Крадецът не бил вътре, а в хотела. При появяването на две патрулки, които блокирали булеварда, той избягал. В автомобила останали младо момиче и мъж, които били закопчани.

След като пристигнала майката на момичето, тя и спътникът ѝ били изведени от крадения автомобил и качени в патрулка, която ги отвела за разпит.

Има подозрения, че двамата в автомобила, както и избягалият лидер, са използвали опиати. Водачът на крадения автомобил се търси.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР