Купуването на мистериозна кутия винаги е хазарт, тъй като никога

...
Купуването на мистериозна кутия винаги е хазарт, тъй като никога
Коментари Харесай

Жена рискува да купи „най-евтината мистериозна кутия в света“ и удря джакпота със съдържанието

Купуването на мистериозна кутия постоянно е хазарт, защото в никакъв случай не знаете какво ще получите – само че една жена уцели „ джакпот “ с „ най-евтината кутия в света “.

Находчивият ловджия на покупко-продажби Беки рискува, когато видя „ най-евтината мистериозна кутия в света “ в локален благотворителен магазин – и реши да поеме риск и да види какво беше вътре.

Само за £2,50, Беки не беше на огромна загуба, в случай че беше цялостен неуспех - само че за нейна изненада тя не можеше да повярва какво има вътре. Кутията със злато съдържаше бижута, огледало, чисто нова чаша, някои артикули за баня и доста други.

Тя можеше да избере по-голяма кутия за £5 или по-малка за £2,50 и да избере по-евтината. Когато отиде в TikTok, с цел да документира какво има вътре, благодарение на майка си, Беки беше разчувствана, до момента в който не отвори кутията.

„ Майка ми ще я отвори с удар и ще забележим дали е коства си ", сподели тя. Най-отгоре имаше овесарка от Юниън Джак, две черни огледала, две пластмасови чаши за вино, две свещи и сос. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР