Купувачите се възхищават на аромата рай в бутилка“, който има

...
Купувачите се възхищават на аромата рай в бутилка“, който има
Коментари Харесай

Феновете на парфюма се възхищават на аромата „рай в бутилка“, който сега е под £20

Купувачите се възхищават на аромата „ парадайс в бутилка “, който има над 1000 ревюта и е паднал до по-малко от £20 на Изглеждайте фантастично. Parfume Mist Brazilian Crush Cheirosa 62 на Sol de Janeiro е любим на почитателите и е приет като притежаващ емблематичния мирис, открит в търсения бразилски крем Bum Bum - само че на по-ниска цена.

Отваря се с орехови връхни нотки на шам фъстък и бадем, само че те са доста по-сладки, в сравнение с звучат. В сърцевината има флорални нотки на хелиотроп и жасмин, преди да се смекчи в емблематичната основа от ванилия, солен карамел и сандалово дърво.

Можете да получите мъглата или в размер от 90 ml, или за супер почитателите има Бутилка от 240 ml, тъй че не е нужно да се притеснявате, че ще свърши. Той има междинна оценка от 4,77 в 1130 отзива, като хората се кълнат, че мирише на празник в бутилка.

Един покупател сподели: „ Наистина обичам този мирис! Продължавах да го закупувам и в този момент Инвестирах в голямата бутилка, до момента в който църкам обилно! Не мисля да и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР