Купувачите припадаха от This Morning's, когато 47-годишната жена излезе на

...
Купувачите припадаха от This Morning's, когато 47-годишната жена излезе на
Коментари Харесай

Купувачите харесват „шикозното“ яке на Cat Deeley, подобно на разпродаденото плетиво на M&S, което „изглежда дизайнерско“

Купувачите припадаха от This Morning's, когато 47-годишната жена излезе на синия диван за секунда време като главен съдомакин тази седмица.

Майката на две деца от дълго време е известна със своя безпроблемно грациозен жанр и удиви феновете с още една, откакто облече рокля в жанр Chanel от & Other Stories в понеделник (11 март).

Но във вторник Cat избра малко по-небрежна, само че също толкоз прелестна визия с чифт сини тесни дънки, ботуши на ток и нещо, което наподобява супер скъпо.

Точната плетка, която тя оформи, беше бяло тяло с тъмносини линии - шикозна опция на черното - допълнена със златни елементи с копчета и джобове.

Изработено от 100 % памук, това е много първокласно парче, само че почитателите на модата, които са го купили, са възхитени от якето, като даже са го купили в няколко цвята.

Един сподели: „ Красиво направено яке! Изглежда добре на фотографията, само че по-добре онлайн!! Много ласкателно и комфортно, само че въпреки всичко стилно. Обичам го! “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР