Купувачите на New Look се надпреварват към магазина на главната

...
Купувачите на New Look се надпреварват към магазина на главната
Коментари Харесай

„Красивата“ мини чанта през рамо от 20 британски лири на New Look има „много място“ и „изглежда 199 британски лири“

Купувачите на New Look се надпреварват към магазина на основната улица, с цел да си купят чанта през рамо, която наподобява доста по-добре скъпо от цената му от £19,99. Мини чантата за през рамо с визия на светлокафява кожа, която е основана като част от редакцията на Джорджия Ленън, е проектирана с хубав, грациозен свършек с визия на светлокафява кожа, който забелязахме при инфлуенсъра Чеси Кинг, който се възхищаваше, че наподобява повече „ като £199 “, в сравнение с £19,99 – и не можем да сме по-съгласни и считаме, че наподобява сходно на чантата за през рамо Aria на Coach.

Водещата, авторка, инфлуенсър и бизнесдама изглеждаше необикновено, до момента в който съчетаваше чантата с тъмносиньо палто на дълги райета, 74,99 английски лири, и подобаващи панталони с необятни крачоли с висока талия в тъмносиньо райе, 32,99 английски лири и елегантна рокля в кремав цвят.

Мини чантата през рамо контрастираше красиво с тъмните тъмносини нюанси и, в случай че имате податливост към дизайнерски външен тип, само че нямате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР