Купувачите, които нямат смартфони, са наказани“, тъй като пропускат спестяващи

...
Купувачите, които нямат смартфони, са наказани“, тъй като пропускат спестяващи
Коментари Харесай

Супермаркети, обвинени, че „изключват“ хиляди купувачи от спестяващи пари сделки за лоялност

Купувачите, които нямат смарт телефони, са „ осъдени “, защото пропущат спестяващи пари покупко-продажби, предлагани на членовете на програмата за преданост, предизвестиха специалисти.

Това значи, че избрани групи може да заплащат „ непропорционално повече “ за седмичния си магазин, в сравнение с би трябвало, като главната наранена група са възрастните хора, оповестява Telegraph. Въпреки това всеки, който не може да си разреши смарт телефон или който реши да не употребява подобен, може да бъде изложен на риск да бъде изключен. През 2023 година към 87% от възрастните в Обединеното кралство са имали смарт телефон съгласно данни от Finder.com, а единствено 69% от хората на 65 и повече години употребяват смарт телефон. Това значи, че евентуално хиляди хора могат да бъдат наранени.

През последните няколко години супермаркетите и огромните улични търговци на дребно се насочиха към извършване на покупки, основано на приложения, и насърчиха купувачите да се записват или да станат членове, с цел да получат достъп до специфични сделк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР