Куп родни певци и актьори ще топлят креслата в домовете

...
Куп родни певци и актьори ще топлят креслата в домовете
Коментари Харесай

Кранчето секна: Удар по джоба на Рачков, Зуека му скрои стра...

Куп родни артисти и артисти ще топлят креслата в домовете си в новогодишната нощ поради липса на участия. Пандемията фрапантно сниши интереса на ресторантьори и хотелиери към звездите и мнозина от тях няма да съумеят да захлебят от най-доходоносния за тях ден в годината, написа retro.bg.

За пръв път от 15 години насам Димитър Рачков остава без присъединяване на 31 декември. Липсата на ангажимент пристигнала поради раздялата му със театралния му сътрудник Васил Василев-Зуека, който преди два месеца емигрира със фамилията си в Испания.

Двамата бяха най-желаната комбина за водене на новогодишни празненства в елитните хотели в страната, а хонорарите им летяха в Космоса. Години наред господарите на ефира вървяха в комплект и прибираха по 20 хиляди лв., изкарани единствено за два часа халтура. За разлика от тях в новогодишната нощ сътрудника им Краси Радков отново ще изпълни джобовете. Той ще води празненството в един от най-скъпите 5-звездни хотели във Велинград, а за скечовете с изтърканите облици на Гацо Бацов и Отец Нафърфорий протежето на Слави Трифонов ще гушне 7 бона.



В същия ден и на същото място изява ще има и Васил Найденов. Естрадният ас, който предходната година остана незает на 31 декември поради локдауна, в този момент е имунизиран и спокоен, че в сметката му ще влязат 15 хиляди лв.. Изпълнителят на „ Телефонна обич “ обаче ще би трябвало да преглътне унижението, че ще е подгряваща звезда на чалга фурията Емануела, която ще се изяви след него в новогодишната нощ в същия хотелски комплекс. Желаещите да гледат програмата ще би трябвало да се бръкнат по най-малко 2900 лв., колкото е кувертът на човек за 3 нощувки във велинградското украшение.

В 5-звезден хотел на Нова година ще пее и Тони Димитрова, само че в морския курорт Албена. Там тя и група „ Сигнал “ ще бъдат кулминационната точка на стратегия, а преди тях ще извиват глас младите им сътрудници Михаела Филева и Ивайло Колев. Бургаската Бони Тейлър от години прибира 4-цифрена сума за музикалните си изяви, а новогодишната ѝ цена е 5 хиляди лв..

С 1500 лв. повече, или 6500, ще вземе Силвия Кацарова, която пък е приела да пее в хотела на Дарина Павлова в Златни пясъци. Цяло знамение е, че елзетката е съумяла да се уреди с изява, тъй като сега води правосъдни каузи за част от най-хитовите си песни и ѝ е неразрешено да ги извършва по концерти. Кацарова също ще би трябвало да дели аплодисментите на публиката с фолкзвезда, а точно чалга ветеранката Есил Дюран, с която имат взаимно присъединяване в комплекса на мадам „ Мулти “.
Завръщане към концертите на частно ще направи и Йорданка Христова, която в последната петилетка отклоняваше сходни задължения, в случай че не са фирмени празненства. Тя ще пее за гостите на спа хотел в Хисаря и ще бъде единствената звезда в стратегия, в която са планувани още диджей и танцова групировка. Справка с импресарката организация, която урежда участията на естрадната прима, демонстрира, че тя взема по 7 хиляди лв., само че поради празничния мотив ще получи и бакшиш.

Любимците на публиката дует „ Ритон “ пък ще извиват глас в най-луксозния хотел в Бургас. Катя и Здравко ще пеят там дружно с Графа и фолкаджийката Анелия. Почиващите в топкомплекса музикалното семейство ще радостни с песните си против 5000 лв..

С хилядарка по-малко ще вземе Кристина Димитрова, която ще посрещне ЧНГ в хотел в Банско. Изненадващо обаче нейният дуетен сътрудник Орлин Горанов не е включен в програмата и този път присъединяване ѝ ще бъде независимо. Водещият на „ Последният печели “ досега няма обявен ангажимент и записва най-слаб интерес към себе си за последното десетилетие. За сметка на това позабравеният Руслан Мъйнов няма да остане с празни джобове след празниците, тъй като ще има изява в влиятелен хотел край Пловдив, където бе и предходната година. Той взема по 2 бона за водене и пеене по едно и също време.

Без присъединяване обаче остава Георги Христов, който цака сътрудниците си с двоен хонорар и желае по 10 бона за изява, без да прави промоции поради пандемията. У дома ще си стои и Лили Иванова, която е непостижим разход даже за най-скъпия хотел в България. Новогодишната цена на Вечната Амбър е 100 хиляди лв. за шоу със личен бенд, по тази причина единствената ѝ опция да пее на празника е някой огромен предприемач да я ангажира за частно празненство. Освен това през декември тя ще направи и 3 поредни концерта в НДК, след които ще излезе в заслужена отмора до идващото лятото.

С домашния уют ще би трябвало да се задоволят още Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Веселин Маринов, които досега нямат оповестени участия за 31 декември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР