Куп правописни, пунктуационни и граматически грешки в три изречения от

...
Куп правописни, пунктуационни и граматически грешки в три изречения от
Коментари Харесай

Критики към премиера Кирил Петков: Прави 6 грешки в 3 изречения

Куп правописни, пунктуационни и граматически неточности в три фрази от премиера Кирил Петков. Това са открили консуматори във Facebook, които наблюдават постовете на министър – ръководителя. Поводът е известието му за възобновения тръбопровод в Община Гърмен.

Тази заран в 5:10 часа, след съвсем едноседмична, денонощна работа бе изцяло възобновен авариралия тръбопровод в Община Гърмен. Така към този момент във всички 8 села наранени от бедствието има обикновено вадоподаване за 10500 поданици и към 3000 туристи. Благодаря на всички за голямата работа!


В текста има 6 неточности. Заради рецензиите, по-късно, статусът беше поправен. 

Ето какво написа Мариела Бойкова във Facebook по този мотив: Това е скрийншот от профила на Кирил Петков.

Аз ли чувствам някакъв нов фетиш към личността или греша... тъй като каквото и да каже Петков все е: какво толкоз, това ли е най-важното, млад е още... и един куп все такива опити за оправдания Прочетох мненията под двете му изявления и никой - даже по внимателен метод, не му показва, че в православието няма " Честита Бъдни вечер ", на персонални също евентуално никой не му е обърнал внимание, тъй като този привет продължава да си стои. Община Сандански - близо 42 хиляди поданици, е по-голяма от община Гърмен 4 пъти. Сандански е към 26 хил поданици.

Google ме осведоми, че прогнозата на локалното хотелиерско/ресторантьорско съдружие е за към 3 хил посетители по празниците, като евентуално се има поради и Мелник, а Сандански и Мелник са доста известни туристически дестинации...

https://www.travelnews.bg/.../nad-3000-gosti-ochakvat-za...

Петков продължава да хвърля цифри в пространството с огромен обсег, а не би трябвало, тъй като към този момент е министър председател и това го задължава да е по-обран и квалифициран, включително във Facebook. Профилът му е стеснен за писане единствено за неговите Facebook другари.

Бойко Борисов също във Facebook е с персонален профил, само че през цялото време е отворен за писане за всички и постоянно има доста язвителни и обидни мнения, които не се трият, а недоволствата за блокирани са извънредно редки (имам една Facebook другарка, която е блокирана преди години). Критичното мислене е по този начин належащо за едно гражданско общество, неналичието му или премълчаване на основателна рецензия не е смяна към по-добро!

П. П.

Вероятно няма да стигат всичките пръсти на двете ми ръце да преброя през миналата година аварите на остарелия тръбопровод на нашата улица в централната част на Сандански и какъв брой доста са сумарно часовете без вода затова.

Остарелите водопроводи са проблем допускам в доста елементи на страната.

---

Не разбрах Триград още ли е обособен от света - и посредством Google не узнавам..

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР