Куп боксови легенди и специалисти отписват шансовете на претендента Кубрат

...
Куп боксови легенди и специалисти отписват шансовете на претендента Кубрат
Коментари Харесай

Владимир Кличко вярва в Кобрата


Куп боксови митове и експерти отписват възможностите на кандидата Кубрат Пулев против Антъни Джошуа в дуела за три от поясите му на 28 октомври в Кардиф.

Единствен Владимир Кличко, който нанесе единствената загуба на Пулев в кариерата му на професоналния кръг, не бърза да е толкоз безапелационен. Той подсети на всички, че боксът е непредвидим и всичко може да се реши даже с един удар, попаднал на вярното място.

Не по този начин счита обаче легендата Лари Холмс, който е повече от безапелационен, че Джошуа ще завоюва против Кобрата.
" В момента Джошуа е над всички. Ще мачка наред всеки, в това число и Дионтей Уайлдър ", разяснява Холмс.

Промоутърът на Пулев Кале Зауерланд също има вяра в качествата му, въпреки и да признава, че българинът не е любимец.
" Шансовете на Кубрат са големи. Трябва да гледаме обстоятелствата преди мача. Не приказките на малките екрани, промоутърите и така нататък, а обстоятелствата. Имаме страховит млад първенец, чиито мощни страни са ясни. Той е необикновено мощен, необикновено бърз, необикновено атлетичен. Но има и слаби страни. Колко рунда е направил? Със сигурност не са доста. Това приказва и за мощните му страни, само че е и негова уязвимост.

Той е некомпетентен като експерт. Като дилетант има към 40 мача. Антъни самичък споделя, че още се учи. Иска ми се Кубрат да се беше бил с Джошуа, преди Антъни да срещне Кличко.

Защото Джошуа няма да се умори по този начин още веднъж, както го направи против Владимир. Дали има проблем с издръжливостта? Ако го погледна, бих споделил: „ Вероятно. “ Защото мощните страни са и недостатъци. 36 минути е много време, с цел да носиш всички тези мускули, когато те тестват. Големият проблем е, че множеството хора не могат да изкарат 36 минути с Антъни. Кубрат може “, сподели Зауерланд пред iFL TV.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР