Културно събитие разтърси врачанско село, научи агенция BulNews. От няколко

...
Културно събитие разтърси врачанско село, научи агенция BulNews. От няколко
Коментари Харесай

Културно събитие в Северозапада! Боровански гъзета си поръчаха песен за новите коли /снимки+видео/

Културно събитие раздруса врачанско село, научи организация BulNews. От няколко дни в обществената мрежа се върти видео на тежкари от Борован. На фрагментите се вижда, че събралата се тайфа си е поръчала оркестър, който свири кючеци посред селото поради новите коли на гъзарите, а многочислената аудитория се раздава оптимално на мазните ритми и се кефи на пачките, които се хвърлят.
Събитието не е останало неусетно от столичния уебсайт brato.bg и сътрудниците бързо са създали видеото още по-достъпно за аудиторията в интернет пространството, а столичани може би останали шокирани от видяното.
Ето какво написаха те:
„ Отиваме на културно събитие в село Борован, област Враца. Интелигентни младежи са се събрали на площада и слушат качествена музика.
Наблизо напълно повърхностно са паркирани няколко автомобила, тъй като е значимо да има коне. Тук конете са доста!
Освен коне имаме алкохoл, арабин, жълта санирана постройка по европроект, плитки, Бойко Борисов като малко по-млад (тоя с шапката якичкия), имаме пачки, този път не в шкафче; имаме артист и многоуважаема аудитория. Всичко належащо за едно пълноценно културно събитие, което да обогати комплицираната ни психика. Човек има потребност малко в своя екзистенциален дискурс да посегне към трансцеденталното! Да усети своите полезности извисени и оценени от моралния цивилизационен радар!
Гледайте в този момент сюжета и героите.
Тук Мата Хари се сеща да прибере пачките в чантичка, а не да ги снима и да пуска компромати. Иначе специфичната хореография може да върви на всякаква музика, тя е безусловно, безусловно универсална – от частното вадим общозначимо.
Във видеото също виждаме съблюдаване на отколешните обичаи. Който не е поливал предния похлупак на колата с бира и  не е близал петдесетолевка, с цел да я лепне на непознато чело – нищо не знае за живота.
Както е споделил един древногръцки мъдрец – яша. “

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР