Култовият великотърновски шоумен Миьо Пищова пак ще се жени. Това

...
Култовият великотърновски шоумен Миьо Пищова пак ще се жени. Това
Коментари Харесай

Митьо Пищова вдига сватба на морето

Култовият великотърновски шоумен Миьо Пищова отново ще се дами. Това заяви сензационно той само пред ”Монитор”. Избраницата на 62-годишния плейбой е на 24 години от Сандански с съвършени ограничения: 1,75 висока и 48 кг. А бъдещият му тъст е локален предприемач. Митьо и изгората му се срещнали на един от състезанията за хубост които търновецът провежда посредством компанията си „ ВИП моделс”.

Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата на 15 август, Голяма Богородица, на морето, в Равда. Годежният пръстен за булката пък, ще дойде със аероплан чак от Америка. Той ще бъде изработен от другар на Митьо, занаятчия златар, който преди години бяга оттатък океана и в този момент прави там бижута на международно известни холивудски звезди.

„ Сватбената гала ще бъде в стеснен фамилен кръг. Ще има единствено стотина правилни приятели, само че всеки, който желае ще може да пристигна да пийне и хапне на богатите трапези, които ще бъдат разпънати край морето.

Каня цяла България, да пристигна да яде, да пие, да се радостни и да запомни по кое време Пищова е вдигал тежка войводска женитба с мома люта македонка”, хвали се наш Митьо. За да има пари да покрие огромния харч, преди няколко седмици той е продал нивите на дядо си в село Батак, 100 дка, за които е взел 100 хиляди лева „ С тези пари и с тези 100 бона, които завоювах предходната година от тотото мисля, че ще ми стигнат да подвигна една яка женитба, за която след това цяла България 100 години ще говори”, фука се Пищова.

Докато чака бъдещата си булка, плейбоят не губи време. След като през декември предходната година в софийска болница му беше направена тежка сърдечна интервенция, и известно време той трябваше да пази леглото и да не си и помисля за дами, в този момент още веднъж му е отпуснал края. „ Ям, пия, е.а и не мисля за нищо. Ето и в този момент ме хващаш с 3 манекенки в джакузито да се къпем и да пием шампанско. Живее ми се още, бе мама му стара”, безапелационен е Миьо.

Наесен той се заканва да се включи още веднъж интензивно и в политиката. „ Започвам да се сготвям за локалните избори. Ще се кандидатирам за кмет на Велико Търново и за народен представител. Болярите заслужават да ги управлява пич като мене. Те ме обичат и ще ме изберат. Ще направя такава акция, че свят ще им се завие на всички. И ще отнеса съперниците си като куцо пиле домат, тъй като те са мишочета, а аз съм лъв”, пъчи гърди шоуменът.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР