Култовият шоумен Митьо Пищова се сдоби със скъпоструващи сърдечни импланти,

...
Култовият шоумен Митьо Пищова се сдоби със скъпоструващи сърдечни импланти,
Коментари Харесай

Сложиха сърдечни импланти на Митьо Пищова, но той още е като "разгонен бик"

Култовият шоумен Митьо Пищова се снабди със скъпоструващи сърдечни импланти, само че даже и сходна сериозна намеса не е в положение да спре нагона и желанието му да прави секс. Имплантите са му сложени неотдавна в елитна клиника за лекуване на сърдечно-съдови болести и трансплантации в Германия, а това, което признава самият той за положението си е меко казано шокиращо.

" Бях я окъсал и спукал гумите. Сърцето ми беше взело да отхвърля. Задъхвах се, като вървях, не можех да изкачвам стълбите към къщи. Едвам се качвах и слизах от лимузината си. Но в този сложен миг ми помогнаха моите положителни другари – братя от далечното минало. Те ми дадоха някой лев да мога да отида и да се церя. И в този момент с машинки на сърцето. Струват 12 хиляди лева Направо ме заболя сърцето, като трябваше да бръкна и да ги дам от джоба си. Ама няма по какъв начин, без сърце съм заникъде.

Сега обаче не скърбя, тъй като съм здрав като бик. Абе напряко съм като разгонен бик. Ям, пия, е*а. Още като бях в Германия след интервенцията и ми пристигна ищаха за секс. Ама там не може, щото щяха да ме изгонят. Обаче през вчерашния ден взех, че набарах една младичка, разведена женичка от Харманли, и ѝ напомпах гумите. Отлепих я по този начин крепко, както си го написа по дебелите книги. Толкова доста ѝ хареса, че от самото начало цвилеше. Даже и повторихме. Тя искаше и да потретим, но аз се уплаших да не прегреем машинката в гърдите ми, да вземе да изпуши и по тази причина я стопирах ", хвали се Митьо пред " Телеграф ".

От няколко дни той е в Хасково, където стяга следващия от състезанията си " Топ Модел “ и " Мис България ". В него ще вземат присъединяване 25 манекенки, а специфични посетители на състезанието ще бъдат попфолк изпълнителят Коцето и Киро Скалата. Пищова разкри още, че участничките в състезанието ще дефилират по подиума в елегантно, спортно облекло и бански костюми. За всичките ще има награди, а за най-добре представилите се и купи, ленти и медали, предоставени му от водеща турска компания.

" Ще ги създадем да наподобяват като същински турски принцеси от някой харем. Какви са тия излъчвания по малките екрани, всякакви ергени-мергени. Моите девойки ще ударят тези там напряко в земята. Програмата на състезанието ще бъде топ. А най-после, който желае, може да му танцуват и без бански. Ама то е за баровците против в допълнение възнаграждение. Щото моите девойки съм ги подбрал всичките да са хем красиви, хем и е*ливи. Е, аз съм шефът им и няма да се възползвам от това, няма да ги е*а. Само ще ги гушкам в жакузито голички след състезанието ", точи зъби Пищова.

Той с неспокойствие чака да пристигна 15 май, когато ще се изнесе към морето.

" Вече повече от 30 години вървя постоянно на едно и също място, на Слънчака, тъй като там е центърът на разврата. Имам там един другар, дето ми дава един от най-хубавите си жилища в хотела и в него пет месеца си пребивавам като президент. Всеки ден ми карат девойки, едно от други по-хубави, и аз си играя с тях, забавляваме се и ги разпарям като риби. Ама не някои дърти и изхабени курволяци от обществените домове, а единствено млади и свежи топ парлачета на не повече от 23-24 години.

Аз някоя жена мине ли 25 години и я изпъждам, тъй като към този момент е остаряла за мене. Бях се зарекъл да върша секс единствено с по една на нощ, но като не мога да се удържа и понякога го удряме на колективен секс. Ама то е, тъй като съм същински мъжага, не като днешните келешчета, дето приказват с тънките гласчета, поставят си обеци по ушите и пъповете и си бръснат краката. То това мъже ли са?! Направо да ги хванеш и тях да вземеш да опънеш ", възмущава се Пищова.

" Бях отпуснал платната за някоя и друга година, щото ме бяха налегнали болежките. Но към този момент съм отново в играта, жив и здрав, прав и твърд. Да му мислят женичките, че потеглям скоро отново на лов. Аз съм споделил: желая да умра в легло, но върху гола жена, а не като стар посерко, дето му треперят и ръцете, и краката и не може самичък да отиде и до клозета.

Аз до последния си ден ще мога да подвигам 25-сантиметровия питон и да разпарям женичките с него. Няколко пъти избягах от гибелта, значи ми е било писано от ориста да си поживея още за наслада на младите девойки и булки ", перчи се още паметният шоумен.

Той си спомня с носталгия за присъединяване си в някои от най-известните тв планове - признава, че в случай че го поканят от някое шоу, още веднъж би се навил да взе участие, тъй като хората обичали да гледат такива като него, същински българи от плът и кръв.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР