Култовият репортер и специалист по окултни събития на bTV Борислав

...
Култовият репортер и специалист по окултни събития на bTV Борислав
Коментари Харесай

Новият синоптик на bTV Боби Лазаров го чака голямо изпитание

Култовият кореспондент и експерт по окултни събития на bTV Борислав Лазаров сполучливо съумя да размени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето, написа Lupa.bg.

Опитният публицист бързо влезе под кожата на феновете с обиграните си обноски и школуван глас, само че шефовете му остават недоволни от различен детайл на екранната му личност - голямото персонално тегло.

Боби, който в последното десетилетие от висок и атлетичен юноша се трансформира в тежкотонажен чичко, е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на незабавна диета, с цел да слави някоя ока от 120-килограмовата си снага.

Рокади в bTV! Сексапилната Натали и Стаси Цалова вършат тройка с... СНИМКА

"Лазаров е страховит експерт, доста занимателен и грамотен, харесват го и мъже, и дами и никой към този момент не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, фенове се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето ", настояват сътрудници на Борислав от нюзрума.

Заклетият почитател на "Междузвездни войни " Боби Лазаров единствено осъзнавал казуса и даже се шегувал самичък със себе си, че в случай че не се вземе в ръце, ще замязя на един от обичаните си герои от галактическата сага - контрабандиста Джаба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР