Култовият актьор Любо Нейков свали 15 кила с помощта на

...
Култовият актьор Любо Нейков свали 15 кила с помощта на
Коментари Харесай

Любо Нейков свали 15 килограма

Култовият артист Любо Нейков смъкна 15 кила благодарение на френски експерт, който слуша безусловно, увериха се първи фоторепортерите на "България през днешния ден " . Тези дни те щракнаха комика за първи път с три размера по-малки облекла, в ослепително въодушевление и подготвен за новия ефирен и сценичен сезон. За първи път "България през днешния ден " разполага със фотосите на Нейков, на които проличава, че той от април насам много е измършавял.



За смяната във физиката му приказва пред вестника и бащата на комика - Иван.
"Любо стартира специфичен режим за контролиране на тежестта, който му предписали доктори от Франция. Отслабва постепенно, само че е значимо, че към този момент има мотивация да е на диета, не като преди. Любо доста обича да готви, на маса да си приказва с приятелите, да основава наслади за хората към него. Такъв ми е синът, не че го лаская, но няма човек, който неприятно да каже за него ", изясни ни бай Иван.
Миналото лято Любо приготвяше собственоръчно сушеници и луканки за цялата фамилия. Той ги сушеше в двора на къщата си в Червен бряг и ги приготвяше за коледната софра. Тази година обаче артистът се отказал от концепцията.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР