Култови образи и изключителни хореографии бяха акцент във втория лайв

...
Култови образи и изключителни хореографии бяха акцент във втория лайв
Коментари Харесай

Мария Илиева спечели сърцата на публиката с образа на Софи Маринова

Култови облици и изключителни хореографии бяха акцент във втория лайв на „ Като две капки вода “ . Победителят за вечерта - Мария Илиева , изправи публиката на крайници с облика на Софи Маринова и достоверна реплика на отличителния глас на певицата.

„ Благодаря на експертите в това шоу, които съумяват за минути да преобърнат света. Софи Маринова е неповторима певица, която през годините е оставила изключителни песни “, показа разгорещено Мария. Бурни аплодисменти последваха и за Стефан Илчев , който се потопи в една от комплицираните хореографии на Мадона дружно с балета на шоуто – Funky Monkeys. Категорична поддръжка от журито получи Papi Hans , който заложи на облика на Ник Картър от Backstreet Boys.

„ Очаквах, че преобразяването ти в Алла Пугачова ще бъде подигравка, само че това беше неповторимо! “, съобщи Маги Халваджиян след осъществяването на Милко Калайджиев в ролята на съветската естрадна икона.

Мая, Джина и Ади от емблематичните Трамвай №5 придружиха Петя Буюклиева на сцената за шоуто, до момента в който самата тя се трансформира в Петко Петков.

„ Джо Лин Търнър е мой персонален другар. Мога да кажа, че съумя да избягаш от женския облик, а с тези височини заслужаваш овации “, съобщи рок единицата в журито – Фънки, след представянето на ТИТА . С помощта на холограма Деси Добрева показа Агнета и Ани Фрин от ABBA, а Дичо развълнува публиката с R Kelly и песента I believe I can fly.   -->

След среща с Бутона на шанса Петя Буюклиева ще бъде част от дуета на Лейди Гага и Брадли Купър, а Стефан Илчев ще опита следващ женски облик с Кичка Бодурова. Дичо ще постави токчета за Силвия Кацарова, а Papi Hans ще се трансформира в DARA. ТИТА ще бъде част от тандема Weather Girls, а Милко Калайджиев ще се върне към мъжките облици с Васил Найденов. Деси Добрева ще опита ритъма на Уикеда, а Мария Илиева ще извърши парче от кино лентата „ Най-големия шоумен “.
 
Не пропускайте седми сезон на " Като две капки вода " по NOVA.

Следете  и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на  а задачите епизоди на предаването може да гледате в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР