Култовата сладкарница "Крамер" ще бъде продадена на таен търг от

...
Култовата сладкарница "Крамер" ще бъде продадена на таен търг от
Коментари Харесай

Продават на таен търг култова сладкарница в центъра на Варна

Култовата сладкарница "Крамер " ще бъде продадена на скришен търг от НАП-Варна, научи Varna24.bg .
В обявлението на приходната организация се показва, че се продава комерсиална постройка намираща се гр.Варна, ул.Марин Дринов №66, с повърхност 467.37кв.м, добит с контракт за покупко-продажба.
Първоначалната цена за обекта е 702 000 лв..
Огледът на парцела ще се прави всеки присъствен ден от 28.02.2018г. до 07.03.2018г., от 9:00ч. до 17:00ч., по местоположение на парцела.

Депозитът за присъединяване в търга, в размер на 20 на 100 от оповестената начална продажна цена, или 140 400 лева, се внася по банков път.

Търговския обект е издигнат върху общинска земя с отстъпено право на градеж.

Припомняме, че преди време варненци подадоха сигнал до Varna24.bg, че сладкарницата е противозаконна.

В писмо до медията ни беше обявено следното:

"Благодат с привилегии, по този начин може да се назова казусът с нелегално издигнатата сладкарница "Крамер " в центъра на морската столица, за който заплащат всички варненци, а от финикийските облаги се възползва един търговец. Безочлив търговец, който малко по малко превзема общински терени, планувани за зелени площи и спортни площадки за варненските деца и младежи. Така, вместо придвижване и здраве, децата получават торти в обилие.

Тротоари в близост също няма, само че не тъй като общината не си е свършила работата, а тъй като същият търговец е решил, че са си негови. Това значи, че майките с колички, възрастните хора, както и всички жители би трябвало или да влязат в сладкарницата, с цел да се почерпят или да вървят по уличнотоплатно сред движещите се коли, тъй като тротоарите към този момент са заети с маси, за улеснение и в интерес на заведението.

Близо хиляда студента от МУ - Варна заеха виновна гражданска позиция и започнаха дейности против безобразията на намиращата се в непосредствена непосредственост до централния вход на университета сладкарница. Младежите събраха подписка, която изпратиха до кмета на Варна господин Иван Портних и до ръководителя на Общинския съвет Тодор Балабанов.

Искането им е способените органи от локалната власт да подхващат незабавни ограничения против противозаконните обекти, които са издигнати върху терен, който още през 2010 година е очакван за озеленяване и детайли на градската инфраструктура - спортни и детски площадки. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР