Култовата песен на Тодор Колев Фалшив герой дава заглавието на

...
Култовата песен на Тодор Колев Фалшив герой дава заглавието на
Коментари Харесай

Община Варна подкрепя нов ТВ сериал

Култовата ария на Тодор Колев „ Фалшив воин ” дава заглавието на 12-сериен филм по Нова теревизия, осъществен с партньорството на община Варна. Днес комисията по бюджет и финанси поддържа концепцията с 240 хиляди лева в отговор на предлагането на продуценската компания „ Ди Индъстри ” ООД. По думите на Димитър Гочев, който показа плана пред варненските съветници, сходно партньорство е първо по рода си в страната.

Над 80 % от фрагментите ще бъдат снимани във Варна. Целта е българското кино да разшири географията си отвън столицата, да предложи не просто нови сюжети, а и ново място на действието. Героите са младежи на не повече от 30-годишна възраст, което съгласно продуцентите е израз на желанието на създателите да върнат младежката публика пред дребния екран.

Позитивите за Варна не се мерят единствено с превръщането й в натурален фон на продукцията, а и в неконвенционалния метод на реклама посредством наличието й в цялата рекламна акция, съпътстващите медийни събития и в обществените мрежи. В плана за съглашение се планува и снимането на къс рекламен клип за морската столица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР