Култовата българска група Deep Zone Project започва годината с нова

...
Култовата българска група Deep Zone Project започва годината с нова
Коментари Харесай

Deep Zone Project с нова певица, нов китарист и видео от Ибиза


Култовата българска група Deep Zone Project стартира годината с нова вокалистка, нови планове и ново видео, непосредствено от Ибиза.

На 3-ти март, в Лондон, в препълнената зала The Grand, в границите на Wild Rose festival, групата изнесе величествен концерт и публично показа новото лице на групировката – чаровната певица Ева Мария. Още с първото си осъществяване "сладкото миньонче" (както я назовават в групата) съумя да вдигне на крайници публиката с глас, наличие и харизма. Ева Мария е позната от сполучливото и присъединяване в два сезона на X Factor. Пее от дребна в разнообразни обединения в България и чужбина. На сцената музикантите публично се сбогуваха с и предходната си вокалистка Нелина и си дадоха обещание да останат положителни другари вечно.

Всъщност, надарената Ева Мария не е единственото ново попълнение в Deep Zone Project. Към групата публично се причисли и китаристът Дани Димитров, който в допълнение освежава театралното наличие и музиката им.

Отново в границите на концерта си в Лондон, Deep Zone Project отпразнува и 19 години от основаването си. „ Рожденият ден “ бележи ново начало за най-популярната електронна групировка у нас - чисто новият им план - IBIZA Sound Machine. Чрез него те ще издават интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични части от Ибиза.

Първото публично видео на IBIZA Sound Machine се споделя "Say My Name" и е снимано в Ибиза в границите на 4 дни, показвайки неповторими гледки и една необикновена история с непредвиден край - Ева Мария бременна от... скейтборд, който в действителност съставлява нейното гадже. Песента ще се популяризира в целия свят по разнообразни музикални радиостанции и малките екрани и ще бъде излъчена още от над 100 канала в Youtube. Режисьор на видеото е Bashmotion a Networx.bg за следващ път подават ръка на БГ музиката.

Съвсем скоро Deep Zone Project ще пуснат и първата си нова ария (в този формат), която ще е взаимен план с един от най-популярните БГ рапъри, чието име към този момент остава изненада.

Всички тези нови инициативи музикантите ще отпразнуват с парти-промоция на 16-ти март в клуб Joy Station. Deep Zone, IBIZA Sound Machine и няколко топ диджеи ще създадат мощно Ибиза празненство в квалитетния клуб в Студенски град където ще се миксира и извършва онлайн празненство музика от Ибиза и България. Купонът стартира тъкмо в 22.00 часа, а билетите са налични на уеб страницата на "Ивентим". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР