Кулинарното шоу Мастършеф“ сменя Сървайвър“ догодина Че Мастършеф“ ще има нов

...
Кулинарното шоу Мастършеф“ сменя Сървайвър“ догодина
Че Мастършеф“ ще има нов
Коментари Харесай

Ще видим ли шеф Андре Токев в „Мастършеф 8“?

Кулинарното шоу „ Мастършеф “ сменя „ Сървайвър “ догодина
Че „ Мастършеф “ ще има нов осми сезон приказва фактът, че към този момент има разгласен кастинг за занимание готвачи. Снимките на предаването евентуално ще стартират през ноември и ще завършат в края на февруари, следващата година. Тогава се и чака старта на кулинарното шоу.

В клипа последната победителка Мария Жекова приканва тези, които обичат да готвят, да се явят на кастинга.

Кой обаче ще бъде в журито на „ Мастършеф “ 8?

Въпросът е повече от настоящ, откакто началник Андре Токев излежава присъдата си на лек режим в затворническото общежитие в Казичене. Дали продуцентите ще му търсят заместител, или не?

Шеф Токев си има правилни почитатели и почитатели, които постоянно пишат на страницата на предаването кумирът им в кухнята да бъде върнат във формата.

Изчисленията демонстрират, че началник Андре Токев ще излежи присъдата си в края на август. Тъй като фотосите на шоуто започват през ноември, на пръв взор няма проблем той да бъде още веднъж част от журито. Стига обаче от Би Ти Ви да преценяват дали пък няма да удари по имиджа на предаването присъединяване на някогашен пандизчия.

Дамата в журито – Силвена Роу, към този момент има свое предаване по малкия екран „ Моето звездно празненство “. Това автоматизирано я изключва от „ Мастършеф “. Третият член на журито началник Петър Михалчев към този момент е „ свободен електрон “ и най-вероятно към този момент се е съсредоточил върху личния си бизнес.

Източник: „ Уикенд
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР