Бог забавя, но не забравя! Серийната разбивачка на семейства Венета

...
Бог забавя, но не забравя! Серийната разбивачка на семейства Венета
Коментари Харесай

Всичко се връща! Застаряващата 43-годишна моделка Венета Харизанова изневеряваше на мъжа си с Боби Манекена, а сега той я напусна заради 27-годишната си руса лична асистентка

Бог забавя, само че не не помни! Серийната разбивачка на фамилии Венета Харизанова се подреди с толкоз огромни и солидни рога, че може безпроблемно да ги употребява като антени с цел да хваща CNN и Ал Джазира с тях! Изневярата на мъжа й и идния бракоразвод са същинско отмъщение, т.к на младини тя необмислено му кръшкаше с Боби Манекена и го правеше толкоз обществено, че на бизнесмена му идваше да потъне в земята от позор.

 

Венета не се трогваше, че любовникът й Боби живее на фамилни начала с Маги Желязкова, която си изплака очите от тъга поради двамата прелюбодейци. Най-гнусен беше фактът, че някогашната моделка колкото да свързваше двата края преди да се бракува, а мъжът й я избави от вероятността да се пенсионира като евтина компаньонка.

Сега обаче функциите са разменени, а Харизанова е на път да изхвърчи от първокласния си дом, където напълно скоро може да влезе нова, млада и нежна господарка! Шеметна русокоска на не повече от 27 години измести “старата пушка ” от леглото на преуспяващия й брачен партньор – Емил Маринов, стана ясно предходната седмица. Дългокраката изкусителка работи в една от компаниите му.

 

Двамата въобще не се трогват от обстоятелството, че законната брачна половинка на врачанския предприемач е подала молба за бракоразвод. Тъкмо в противен случай - те решили да отпразнуват свободата на Емо Елмаза, както е по-известен той в родния си край, със секс почивка на живописния и безбожно безценен о-в “Санторини ”. Там с изключение на креватна гимнастика с новата си възлюбена, Маринов се отдал и на огромната си лятна пристрастеност - риболова.

Зимно време предприемачът пък обожавал да се запилява по ловни хижи, а от най-малко две години с него непроменяемо била и новата му тръпка, която почтително чакала обичания й да се завърне с отстреляна плячка и откровено се радвала на ловните му титли, редят хора от обкръжението им. За похлупак мадамата била натурално свежа и цъфтяща, а до инжекциите с хиалурон прибягвала само от суетност, което в допълнение вдигало мъжкото самочувствие на Елмаза.

 

Същото не може да се каже за Венета Харизанова, на която годините все по-осезаемо й личат. Ако други от колежките й се разхубавяват с възрастта и стават по-женствени, екс моделката безусловно се е спаружила, кожата й е сивкава и повехнала, погледът - изтощен, а за похлупак сексапилът й е останал някъде през 2003 година и оттогава не се е вясвал, одумват я завистници. На всичко от горната страна в леглото Венета била същинско дърво и все по-често отблъсквала мераците на мъжа си. Залитанията й по йога и духовни практики изцедили последната капка живец от личността й, да не приказваме, че била почнала да практикува интимно самоограничение сякаш да запази силата си.

 

Логично Емил Маринов отказал да търпи капризите на капризната си жена, която с изключение на да му харчи парите други занимания нямала. Да не приказваме, че тя настойчиво се разсейвала да му роди дете, което в допълнение удряло по мъжкото му его. Тъкмо в противен случай - младата му държанка с удоволствие се съгласила да му износи не едно, а няколко отрочета, а пред приятелките си се хвалела, че двамата към този момент даже не се пазят.

 

Големият въпрос, който буни духовете в родния елит е дали въобще мадам Харизанова ще получи прехрана след развода. Тя влезе в този брак гола като пушка, а 10 години по-късно няма “ни дѐте, ни коте ”, което да й подсигурява достъп до активите на Емил Маринов. Като нищо баровецът ще й бие шута по този начин, както я е взел и единствената “зестра ” ще й останат марковите чанти и парцалки. “Дано най-малко след развода стартира да прави секс, че другояче ще се реди на опашката за обществени помощи като безработна ”, злословят нейни съпернички в лекия род, удовлетворени, че надутата и завладяна Венета си е получила заслуженото.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Венета Харизанова Боби Манекена Маги Желязкова Емил Маринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР