Кулинарният експерт и критик по шоколад Лук Овън смята, че

...
Кулинарният експерт и критик по шоколад Лук Овън смята, че
Коментари Харесай

Никога не слагайте шоколада в хладилник

Кулинарният специалист и критик по шоколад Лук Овън счита, че шоколадовите произведения в никакъв случай не би трябвало да се поставят в ледник.

 © фотография: АРХИВ  В Перу направиха най-големия шоколад в света (ВИДЕО) В Перу направиха най-големия шоколад в света (ВИДЕО)
Перуански сладкари направиха най-големия шоколад в света. Той съдържа 20 кг ядки и е с над 70% наличие на какао.

Според Овън, който е притежател на магазин за продажба на шоколад, споделя, че този сладостен всекидневен артикул комплициран в хладилника " става недодялан и губи от вкусовите си качества ". Той твърди, че шоколадът би трябвало да се пази на " хладно, изсъхнало и мрачно място ". Както ниските температури въздействат на усета, по този начин и високите " въздействат на образа " на продукта. В подобен случай съветът е: сложете шоколада в железна кутия и по-късно в ледник.

Преди потреблението е належащо да се остави няколко минути на стайна температура. На това мнение са и специалистите по качество на храната. Белинда Стюарт Мунлайт изясни, че когато шоколадът се изважда от ледник, мигновено кондензацията прави по този начин, че захарта да наподобява като " бяла обвивка ", а усетът на шоколада - все едно ядем " вчерашни останки ". Без подозрение шоколадът е най-вкусен, когато се употребява на стайна температура, а като идеални градуси се считат 15-20.
 Швейцария би трябвало да спре субсидирането на износа на шоколад преди края на 2018 Швейцария би трябвало да спре субсидирането на износа на шоколад преди края на 2018
Швейцария би трябвало да спре субсидирането на износа на един от най-известните си артикули - шоколада - преди края на 2018 година, с цел да извърши решение н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР