Кулагин, Ева и Божана - това е изборът на Съквартирантите

...
Кулагин, Ева и Божана - това е изборът на Съквартирантите
Коментари Харесай

Кулагин с най-много номинации за изгонване

Кулагин, Ева и Божана - това е изборът на Съквартирантите за номинациите тази седмица. Дали в последна сметка превратът в Къщата не е реалност и мъжете съумяха да вземат надзор, тъй като с изключение на най-мразения Съквартирант, останалите номинирани са дами.

Кулагин събра цели 8 отрицателни вота, Ева и Божана - по 4, а Розмари и Ваня събраха по 2. Изборът на Ричард пристигна като гръм от ясно небе. Младият инструктор номинира Ваня, тъй като съгласно него тя се нагажда и елементарно сменя мнението си. Вторият му глас на отрицание си завоюва Розмари. Ричи изведе като аргумент това, че тя е мързелива, спи до късно и се постанова. Едва до преди няколко дни той съвсем непрекъснато търсеше вниманието й, само че очевидно седмичната задача, в която той е в ролята на неин лакей, е трансформирала мнението му на 180 градуса. Самият Ричард, обаче, бе предпазен от щита на SDI, който му даде Диона с излизането си в понеделник.
 Ева NOVA
Другият Съквартирант, който номинира Розмари, бе Петко . Неговият аргумент е, че тя е прекомерно наивна и добра. Манекенката от своя страна номинира Кулагин, тъй като му е афектирана след абсурда, който той й спретна преди 2 дни, втората й номинация бе за Божана поради внезапното й държание и случката с Ваня.
 Божана NOVA-->
Как ще повлияят номинациите на ситуацията в Къщата, накъде ще се развият връзките сред Розмари и Ричард и ще оцелее ли мъжкото его в абсолютния матриархат, настанил се в Нови Хан, ще разберем в идващите епизоди на VIP Brother.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР