Куклите Барби винаги са били класика и са много привлекателни

...
Куклите Барби винаги са били класика и са много привлекателни
Коментари Харесай

Барби ще остави отпечатък в историята с новата си кукла

Куклите Барби постоянно са били класика и са доста привлекателни както за дребните момиченца, по този начин и за дамите на всяка възраст. Mattel ще остане вечно в историята, откакто демонстрираха новата си кукла на 13 ноември, въодушевена от Ибтихай Мохамед, състезател олимпиец.

Тази кукла е част от сбирката на Барби, въодушевена от вдъхновяващи и мощни дами. Куклата, основана по сходство на Ибтихай, ще носи шапката и маската на медалистката, както и цялата униформа - в това число хиджабът, който мюсюлманският състезател избира да носи.

Тази кукла ще бъде първата публично лицензирана Барби в историята на Мател, която носи хиджаб. " Гордея се с това, че дребните девойки на всички места могат да играят с Барби, който избера да носи хиджаб! " написа Ибтихай в обява в Instagram, добавяйки: " Това е една сбъдната детска фантазия ".

" Ибтихай продължава да въодушевява дамите и девойките на всички места да нарушават границите ", написа компанията, когато афишира куклата, заявявайки, че девойките " могат да бъдат всичко ". Куклата ще бъде налична за покупка през 2018 година, което ще разреши на доста деца да играят с Барби, която в действителност ги показва за първи път. Вижте куклата:


 Барби ще остави отпечатък в историята с новата си кукла Instagram

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР