Кухнята е сред най-използваните помещения в дома ни. Там определено

...
Кухнята е сред най-използваните помещения в дома ни. Там определено
Коментари Харесай

Това са магнитите на НЕЩАСТИЕТО, присъстващи във всяка кухня

Кухнята е измежду най-използваните пространства в дома ни. Там несъмнено се натрупва доста негативна сила, която може да обхване целия ни дом, в случай че не бъдем деликатни.

Днес ще разберете кои са предметите в кухненското помещение, които събират негативна сила и е целесъобразно бързо да се отървете от тях.

Дори да сте от тези сантиментални хора, на които им е мъчно да се разделят с каквато й да е било движимост, целесъобразно е да свикнете да изхвърляте непотребните предмети и да пречиствате дома си от негативната сила, влияеща както на вас, по този начин и на останалите членове в фамилията.
Ето кои са предметите, които да изхвърлим от кухнята: • Коркови тапи;
Много хора избират да запазят корковите тапи, вместо това да ги изхвърлят. Те считат, че в някакъв миг може и да им потрябват. Обикновено корковите тапи биват употребявани с декоративна цел. Според специалистите обаче този материал попива доста отрицателна сила и е допустимо да ви сполетят кавги в фамилията и беднотия. Изхвърлете ги. Ако имате опция, изгорете ги навън.
Какво демонстрират за нас най-честите кухненски произшествия. Често ли се порязвате?
Кухнята е място, което всички свързваме с вкусни ястия, прелестни миризми и магията на готвенето. Често обаче се случва насладата от вре...

Едва ли в миналото ви е минавало през разум, че тези съдове могат да ви донесат злощастие. Това обаче е правилно. Не прекалявайте с покупката на контейнери за храна, тъй като те събират негативна сила. Ако не желаете да ви връхлетят проблеми, отваряйте ги понякога и още веднъж ги затваряйте.
• Храна, която не е годна за консумация;
Още едно нещо, за което да се погрижите. Старата храна освен може да разнесе неприятни миризми в помещението, само че и се смята, че развалената храна води след себе си фамилни раздори. Незабавно се отървете от нея.
• Счупени чаши и други съдове.
Да, счупеното не носи шанс, изключително когато става въпрос за огледало. Това обаче важи и за всички тези остарели сервизи и принадлежности, които са амортизирани и няма да ви влязат в приложимост. Вместо да ги трупате по шкафовете, най-добре се отървете от тях. Няма смисъл да се заравяте с предмети, които могат да ви навлекат неприятности.

Разчистете дома си от тези ненужни движимости и незабавно ще усетите по какъв начин негативната сила е сменена с позитивна.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР