Кухненското пространство е специфично, защото е предпочитано за разнороден тип

...
Кухненското пространство е специфично, защото е предпочитано за разнороден тип
Коментари Харесай

Обзавеждане за кухнята – стандартно или по проект?

Кухненското пространство е характерно, тъй като е желано за хетерогенен вид действия. За влюбените в кулинарията това е храмът, в който основават изискани блюда и тестват нови предписания. За постоянно гладните кухнята е мястото, където постоянно ще се откри нещо вкусно за дояждане. За фамилиите тя е място освен за хранене, само че също за дълги задушевни диалози, а за работещите от вкъщи кухнята нерядко се трансформира в спонтанен офис, тъй като масата е комфортна и могат да натрупат папки и документи, пък и хладилникът е наоколо.

Обзавеждането на кухнята би трябвало да е на първо място практично. Големи и необятни плотове за готвене, бъркане, рязане и подготвяне на всевъзможни чудеса с неудържим усет и мирис, задоволителен брой шкафове за съхранението на подправки, дълготрайни храни, принадлежности за хранене и нужния брой ежедневни места за сядане за цялата фамилия в разширения ѝ състав. Моделът на Мебели Виденов, да вземем за пример, е комфортна, съвременна и компактна, като в същото време предлага задоволително горни и долни шкафове, в които цялата ви посуда ще е леснодостъпна и подредена.

В кухнята би трябвало да е ярко. Ако в стаята не влиза задоволително естествена светлина денем, изберете обзавеждане в по-неутрални и свежи цветове. Докато се вихрите към печката, е добре да останете бодри, а очите ви да са спокойни, без чувство за изтощеност. “ на Мебели Виденов е в бяло и е подобаващ точно за по-малки и по-тъмни пространства.

Материалите, от които са направени кухненските шкафове, също са значими. Кухненското обзавеждане е подложено на интензивна ежедневна употреба. В среднощ ви се дояжда сладолед или с децата решавате да си извършите апетитни сандвичи за втора вечеря - отварянето и затварянето на малки врати и чекмеджета е непрекъснато, по тази причина те би трябвало да са качествени, каквито са малките врати на модела - ламиниран MDF и железни дръжки, а дизайнът ще ви въодушеви да изпробвате онази ретро рецепта за великденски козунак, която се предава по завещание и е строго защитавана загадка в рода ви.

Ако помещението е с огромна площ или с ексцентрична форма, за предпочитане е да си поръчате кухненско обзавеждане по самостоятелен план от. Така ще се сигурни, че рафтовете и етажерките са с точни размери, а ъгловите шкафове пасват идеално. Развихрете въображението си, а проектантите на компанията ще ви дадат персонална телефонна консултация с оферти, препоръки и насоки за съвършената кухня за вас, ще ви предложат подобаващите материали за направата, съобразени с вашия жанр и метод на живот, ще изготвят за вас самостоятелен план с 3D модел на мечтаното кухненско обзавеждане, а по-късно ще го изпълнят до последния подробност.

Екипът на Мебели Виденов се ангажира с доставката и прецизния монтаж, а за вас остава насладата и удоволствието от практичната, комфортна и съвременна кухня, в която да творите освен кулинарни шедьоври, само че и сладки мемоари.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР