Кухненската хартия си намира място във всяко едно домакинство. Тя

...
Кухненската хартия си намира място във всяко едно домакинство. Тя
Коментари Харесай

НИКОЙ не вярваше, че кухненската хартия може да се ползва и за това

Кухненската хартия си намира място във всяко едно домакинство. Тя се употребява най-често за абсорбиране на вода от плот, съдове, ръце. Ще ви шокираме като споделим с вас, че този домашен асистент има и куп други приложения, за които ни минимум сте подозирали.
Бързаме да ви осведомяваме за тях, тъй като знаем, че ще улеснят живота на домакините.
Ето и скритите приложения на кухненската хартия:
1. Предотвратява мазните следи по масата
Много е просто всичко това. От вас се изисква само да откъснете парче от ролката с кухненска хартия и да го увиете към оливерника или бутилката с лой. По този метод ще предпазите плота на кухненската маса чист и в никакъв случай няма да станете очевидци на тези мазни кръгове, които всяка стопанка надълбоко ненавижда.
2. За запазване на кафява захар
Знаете, че кафявата захар има способността да става на твърди буци, когато престои в захарницата за по-дълго време. Вие обаче може да избегнете това, като я покриете с навлажнена кухненска хартия.
3. Когато готвите зеленчуци в микровълнова
Това сме сигурни, че доста ще ви изненада. Ако сте последователи на микровълновата печка и постоянно приготвяте храната си в този апарат, ние ви предлагаме да се възползвате от един дребен трик, който ще ви спести доста време.

Увийте зеленчуците, които желаете да сготвите в микровълновата с парче влажна кухненска хартия. Бъдете сигурни, че вместо 20 минути, гарнитурата ви ще е подготвена след 10 минути. Страхотно е, нали?!
4. Попивайте зеленчуци с нея
 Защо порязването на лист хартия боли толкоз Защо порязването на лист хартия боли толкоз
Ако би трябвало да бъдем почтени, никое порязване не е изключително прелестно. Нашите пръсти са покрити с безчет нервни окончания, в това число носи...
Много от зеленчуците, които най-често похапваме, съдържат голямо количество вода. Вместо да рискувате усета на ястието, като позволявате на течността да попадне в него, ние ви предлагаме да ги попиете с парче кухненска ролка. Тя ще всмуква непотребната вода и ще помогне за това да блеснете с кулинарния си шедьовър.
5. Съхранение на зелени подправки
Знаете ли, че когато увиете с влажна хартия стеблата на зелените подправки, те ще бъдат свежи за доста по-дълго време? Може да ги съхранявате в ледник до седмица, а даже и повече.

Използвайте този кухненски асистент по предопределение и освен. Възползвайте се от всичките му приложения, които имат за цел да улеснят живота на актуалната стопанка!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР