“Кухарщината е на почит в България, тя определя дневния ред,

...
“Кухарщината е на почит в България, тя определя дневния ред,
Коментари Харесай

Кухарщината е на почит в България, тя определя дневния ред, тя анестезира народа

“Кухарщината е на респект в България, тя дефинира дневния ред, тя анестезира народа.Една авторитетна телевизия може да те вдигне на позиция, само че една авторитетна телевизия не може да те подари с просветеност, познания, аналитичност и прозорливост. Тъпотата е непреодолимо положение и не зависи от позицията в обществото, малкия екран, политиката или съпоставките ти в твоята лична глава, която ти дава самочувствие. ” Това написа във фейсбук политическият анализатор Калина Андролова.

“Кухарщината в медиите подкопава механизмите за публичен надзор и безусловно унищожава смисъла на демократичния ред, който очевидно че няма да изградим в никакъв случай. В България може би в миналото ще има гражданска война на достолепието и знанието ”, написа още тя.

Safenews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

“Гледах по bTV присъединяване на Корнелия Нинова тази заран. Направо я съжалих горката, да се постанова да отговаряш на извънредно невежите въпроси и високомерни вметки от страна на Цънцарова, е психическа контузия. Корнелия й изяснява, че националната сигурност е застрашена и не може хора с двойно поданство да стават министри. Цънцарова вмята: “Е, то в този глобализиран свят! ”.

Една авторитетна телевизия може да те вдигне на позиция, само че една авторитетна телевизия не може да те подари с просветеност, познания, аналитичност и прозорливост. Тъпотата е непреодолимо положение и не зависи от позицията в обществото, малкия екран, политиката или съпоставките ти в твоята лична глава, която ти дава самочувствие. Кухарщината е на респект в България, тя дефинира дневния ред, тя анестезира народа, като му задава по какъв начин да мисли, не повече от цънцаровата даденост по природа.

Кухарщината в медиите подкопава механизмите за публичен надзор и безусловно унищожава смисъла на демократичния ред, който очевидно че няма да изградим в никакъв случай. В България може би в миналото ще има гражданска война на достолепието и знанието. Която ще унищожи диктатурата на празните политически глави, чалга-културата и елитните телевизионни балони.

Защото тази тирания употребява незнанието като разрушително оръжие и като блатна среда за роене на още и още незнание. Преминаването от клиентелистка политическа система към модерно, меритократично и интелигентно ръководство няма да стане без изострен спор, без шокови промени. Подобна промяна не е механически развой. ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР