Куентин Тарантино се отказа от филма Филмовият критик“ като негов

...
Куентин Тарантино се отказа от филма Филмовият критик“ като негов
Коментари Харесай

Куентин Тарантино се отказа от Филмовият критик като свой последен филм

Куентин Тарантино се отхвърли от кино лентата „ Филмовият критик “ като негов 10-ти и финален план, заяви Deadline.


Тарантино възнамеряваше да ангажира Брад Пит като основна звезда, което щеше да означи третия им взаимен план след " Inglourious Basterds " и " Имало едно време в Холивуд ". Носеха се клюки, че мнозина от актьорския състав на предходните му филми може да вземат присъединяване, а Sony се готвеше да направи кино лентата, откакто свърши такава превъзходна работа по последния.

Говори се, че Тарантино е пренаписал сюжета си, което е забавило началото на продукцията. В следствие той просто е решил, че „ Филмовият критик “ няма да вземе мястото на последния му филм.

Източници, близки до режисьора, настояват, че той е размислил и се връща към чертожната дъска, с цел да измисли какъв ще бъде последният филм.

Проектът на филмовите критици набра огромна скорост след края на стачката на SAG-AFTRA, когато Deadline заяви, че Пит ще се причисли към кино лентата, с вярата фотосите му да стартират през 2024 година Тарантино разкри, че действието на кино лентата му се развива в Калифорния в годината на излизането на този филм, т.е. през 1977 година, и че той " се основава на човек, който в действителност е живял, само че в никакъв случай не е бил същински прочут, и е писал рецензии за филми за един нецензурен вестник ".

Вдъхновението идва от работата, която Тарантино е имал като младеж - зареждал е нецензурен списания в автомат и е изпразвал стотинки от касовия уред. " Всички останали неща бяха прекомерно кофти, с цел да ги чета, само че тогава имаше един нецензурен вестник, който имаше в действителност забавна страница за филми ", споделя той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР