Куентин Тарантино иска кино звездата Марго Роби да изиграе главната

...
Куентин Тарантино иска кино звездата Марго Роби да изиграе главната
Коментари Харесай

Тарантино иска Марго Роби за следващия си голям филм


Куентин Тарантино желае кино звездата Марго Роби да изиграе основната роля в идния му филм - трилъра "Имало едно време в Холивуд", отдаден на злокобните убийства, осъществени от "Семейство Менсън".

Според информацията все още, Роби е била поканена да се въплъти в Шарън Тейт - бременната актриса и брачна половинка на Роман Полански, която през 1969 година става една от жертвите на "Семейството". Тя и още четирима души биват наръгани смъртоносно с нож в дома ѝ, до момента в който тя е в осмия месец.

Ако Роби се съгласи да се причисли към плана, тя ще има удоволствието да работи още веднъж с колегата си от "Вълкът от Уолстрийт" Леонардо ди Каприо, който към този момент е подписал за ролята на телевизионния артист Рик Далтън. Участието на Брад Пит в лентата също беше доказано.

Към момента остава незнайно обаче кой ще изиграе брачна половинка на Тейт - спорния режисьор Полански. По данни на кино портала "Дедлайн" Тарантино търси задоволително добър артист от Полша, който да може да се оправи със задачата.

Очаква се премиерата на кино лентата да се състои на 9 август 2019 година - 50-годишнината от убийството на Тейт.

Както БГНЕС напомня, „ Семейство Менсън ” е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарлз Менсън. В средата на 60-те години той стартира да притегля група от почитатели, множеството от които млади дами с прочувствени и душевен проблеми, непокорен настроени против родителите си и обществото като цяло.

Голяма част от почитателите му са били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекост. Той разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос визиите им за положително и зло, действителност и фикция, религия и фетиш. Наркотичните субстанции били спомагателните средства, които Чарлз употребявал, с цел да нагоди техните характерности към личните си потребности.

През пролетта на 1968 година Менсън и неговите почитатели напущат Сан Франциско в един остарял учебен рейс и известно време пътуват в близост. Накрая, той и неколцина от групата се нанасят в дома на учителя по музика Гари Хинман, който живеел на „ Каньон Роуд “. Чрез Хинман, Чарли се среща с Денис Уилсън от групата „ Бийч Бойс “. Той се опитал да откри другарски връзки с Денис, само че последният се чувствал неловко от странните връзки сред Менсън и неговите девойки и контактите сред двамата били прекратени.

По същото време, Менсън се среща с Джордж Спан и съумява да убеди мъжа да ги остави в ранчото си, което по-късно се трансформира в тяхна щаб квартира. Година по-късно четири члена от „ Семейство Менсън ” съумяват да извършат цели 7 убийства за два дни, измежду които това на бременната холивудска актриса Шарън Тейт.

През ноември предходната година Менсън умря на 83-годишна възраст, до момента в който излежаваше доживотната си присъда в Калифорния. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР