Кучето Сара се е превърнало в истинска атракция за варненци

...
Кучето Сара се е превърнало в истинска атракция за варненци
Коментари Харесай

Куче скейтбордист е атракция във Варна

Кучето Сара се е трансформирало в същинска атракция за варненци и феновете на скейтборда.

Сара е френски булдог, на три години е и е в извънредно добра спортна форма. Обича заниманията, изпълнени с динамичност. Едно от тях е да кара скейтборд. Сама е показала интерес към това спортно занятие, споделя стопанинът ѝ Гаруш Сахакян, който даже не е стъпвал върху скейтборд. А на улицата Сара е същинска звезда, облечена в спортна тениска, на която всички се радват.



Не е дебела, не хърка, тъй като спортува. 12 кг е, виж тялото, който я гледа, мисли, че е 5-6 кг, само че тя е 12 кг. Изваяна. Мускули, през целия ден кара скейтборд, тук в градинката. Постоянно е тук. Всеки ден. Има ли отмалялост? Не, въобще, колкото я оставиш, толкоз. По някой път ей по този начин я оставям и тя стои и спи върху скейтборда, не го оставя. Спи върху него. Ляга ей по този начин, споделя Гаруш Сахакян.

Сара се отличава и с други качества. Реагира освен на команди на български език.

Аз с нея не приказвам на български, жена ми приказва на български с нея. Но аз постоянно й приказвам на арменски. Тя знае. Даже някои хора като приказват с мен на арменски, идва и по този начин ги гледа, и скача на тях. Познава и арменския, и българския, двуезично куче е, споделя стопанинът.



Гаруш споделя, че не желае Сара да живее под непрекъснати команди. Често я оставя сама да избира какво да прави.

Българска национална телевизия: И по какъв начин се научи на този скейтборд, какво стана?

Тя имаше интерес. Много харесваше. Като момчетата караха ей тук, все отиваше и слагаше лапа върху тях. И някой път деца, опасяват се от кучето, мисли, че желае да ги хапе, махат се от скейтборда, тя вземаше скейтборда и хукваше. И след това с огромен напън да го върне. Не желае да го върне, добавя стопанинът.

Българска национална телевизия: Във Варна има ли друго такова куче?

Не, аз знам, че и в България няма. Знаеш ли какъв брой хора ме стопират, вие ли обучавате, къде е учебното заведение? Колко пари е това нещо? Аз изяснявам, че нищо не изучавам. Да, практикувам нея, то е обикновено, добавя Гаруш.



Напоследък Сара, с изключение на към скейтборда, демонстрира интерес и към тротинетките.

Сара към този момент е известна скейтборд звезда в обществените мрежи. Има хиляди почитатели у нас и в чужбина. Много от тях желаят да я видят и онлайн.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР