Кучето Лулу бе уволнено от работа си в ЦРУ, защото

...
Кучето Лулу бе уволнено от работа си в ЦРУ, защото
Коментари Харесай

ЦРУ уволни куче, защото нямало интерес към професията

Кучето Лулу бе уволнено от работа си в Централно разузнавателно управление на САЩ, тъй като към този момент нямало интерес към специалността.
" За нашите треньори е значимо кучетата да обичат работата, която правят, от време на време кученцата ясно демонстрират, че търсенето на взривни устройства не е за тях ". Именно това се получило с едно от кученцата, ученици на Централно разузнавателно управление на САЩ, оповестяват от там на своя уеб страница, написа РИА Новости.
В известието се показва, че няколко седмици след началото на образованието си, Лулу изгубила интерес към търсенето на взривни устройства, това и влияело и зле и тя не можела да се храни, нито да си играе.

Lulu wasn’t interested in searching for explosives.
Even when motivated w food & play, she was clearly no longer enjoying herself. pic.twitter.com/puvhDk1tRX
— CIA (@CIA) October 18, 2017
" Това от време на време се случва на кученца, само че нормално това положение продължава един до два дни. За някои кучета, обаче, като Лулу, е ясно, че казусът не е краткотраен, просто не е задачата, за която са предопределени ", изясняват от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Sometimes a pup is bored & needs extra playtime, sometimes they need a little break, or it’s a minor medical condition like a food allergy. pic.twitter.com/pPaBPohhqB
— CIA (@CIA) October 18, 2017
Обикновено в такива случаи наставникът на кучето я води в дома си. Така се случи с Лулу. " Ще ни липсва Лула, само че тя не е отговорна и ние й пожелаваме всичко най-хубаво в новия й живот ", се споделя в известието.

We’ll miss Lulu, but it was right decision for her & we wish her all the best in her new life!https://t.co/nPZl6YWNKb pic.twitter.com/Mbcr9C7wUY
— CIA (@CIA) October 18, 2017
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР