Кучето е най-добрият приятел на човека. Тази поговорка всички ние

...
Кучето е най-добрият приятел на човека. Тази поговорка всички ние
Коментари Харесай

Българският Хачико, трогнал цяла България, чака стопанката си цели 4 години. Ето цялата история (ВИДЕО)

Кучето е най-хубавият другар на индивида. Тази сентенция всички ние я знаем, само че има някои случаи, които потвърждават правотата на това изказване. Често пъти сме ставали очевидци или са ни разказвали за трогателните връзки сред хора и животни. Но постоянно една съответна история е била като пример за другарството сред кучетата и хората. Историята на Хачико. Историята му е напълно същинска и се случва в Япония. Кучето всеки ден изпращало стопанина си до гарата, откъдето той отивал на работа. Един ден обаче стопанинът му умрял и не се върнал от работа. В продължение на 9 години всеки ден Хачико отивал на гарата и чакал стопанина си.

Наскоро стана ясно, че в София се случва сходна история сега. Ето какво описа Румяна Шопова във Facebook: „ Историята на Сара е като от филм… От няколко месеца тя живее на входа на Западен парк, имала е собственик на който по време на разходката в парка му става неприятно, идва кола за спешна помощ и го откарва, а Сара остава да я чака там. За страдание той не се връща (може и да е умрял, никой не знае) и тя е там от месеци. Охраната на парка се грижи за нея и споделят, че няколко пъти един човек я прибира да я гледа, само че тя бяга и се връща още веднъж на входа на парка където е била последната и среща със своя човек. Когато мине кола за спешна помощ със пуснати сирени, Сара бяга към нея и стартира да вие. Аз съм разтърсена от нейната лоялност и любов и ми се желае доста хора да се поучат от тази чиста обич. Надявам се, че стопанина и е имал родственици които ще могат да я приберат и да се погрижат за това извънредно правдиво творение “. Впоследствие се оказва, че стопанинът на Сара е жена, която е умряла.

Малко откакто разгласява невероятната история, с нея свързва момче на име Станислав, който добавя историята.

Оказва се, че той познава кучето под името Шура и той, дружно със фамилията му се грижат за нея, изключително в студените зимни вечери. Всички хора, които се грижат за нея описват, че каквото и да създадат, тя непроменяемо намира метод да се върне в Западен парк при една избрана скамейка и там да чака завръщането на стопанката си. Във видеото можете да видите детайлности от трогателната история.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР