Кучетата са много умни животни и тяхното поведение никога не

...
Кучетата са много умни животни и тяхното поведение никога не
Коментари Харесай

Ето защо кучетата лаят по определени хора

Кучетата са доста умни животни и тяхното държание в никакъв случай не е инцидентно. Те са другари на хората, само че от време на време могат да станат нападателни или да объркаме това, че лаят с експанзия, което постоянно няма нищо общо.
Има хора, по които кучетата лаят, без да ги закачат и без да им вършат каквото и да било. Чудили ли сте каква е повода за това? Днес ще ви разкрием няколко вероятни аргументи, а по лаят на кучето ви можете да разберете за коя става дума.
 Куче или котка – какво издава изборът за твоя темперамент? Куче или котка – какво издава изборът за твоя темперамент?
Истината в действителния живот е - тези две доста благи същества не могат да се понасят, въпреки че всяко предписание си има своите изключения. Не с...
1. Усещат страха на индивида насреща – когато човек се опасява, отделя избрана миризма, която кучетата долавят. Страхът е нещо, което може да провокира всяко куче. По-добре е да не показвате страст, с цел да не дразните кучето, което се е озовало до вас. То няма да ви направи нищо, в случай че просто си стоите, даже може да не ви забележи.
2. Непознати сте – това, че не познава миризмата ви и сте изцяло чужд човек, може да стресне кучето и то да стартира да лае по вас без забележима причина. Ако му дадете да подуши ръката ви и усети, че сте спокойни, страхът от незнайното ще изчезне незабавно и ще стартира предостатъчно да маха с опашка.
3. Вижда опасност във вас – доста кучета стартират да лаят, когато усещат, че е време да се отбраняват. Може позата, в която сте, да наподобява застрашителна, може някакъв ослепителен детайл по облеклото и аксесоарите ви да стресне кучето и то да стартира да лае.
4. Има неприятни мемоари – в случай че кучето, което лае против вас, е било измъчвано и са се отнасяли неприятно с него, доста е евентуално да вижда опасност във всеки „ движещ се обект “, а точно човек, който може още веднъж да го нарани. Затова някои кучета лаят и по коли, велосипедисти и какво ли още не.
 Ето за какъв брой време кучетата научават нови думи Ето за какъв брой време кучетата научават нови думи
Неврофизиолозите са открили, че когато играят със стопанина си, кучетата могат да научат нови думи единствено след три или четири още един...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР